Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s vypálenou hrou


xid00

Otázka

Zdravím,

mám problém s vypálením hry L. A. Noire... Zdroj linků tvrdil že netřeba nijak upravovat, stačí rovnou vypálit soubor .dvd

mám nejstarší verzi konzole xbox core s mechanikou sammy ms-28 flash se podaril myslím bez problému.

Ale k té hře, vypálena na DVD Emtec se kterými by neměl být problém a na vypalovačce LG staré asi 2 roky. Rychlost vypalování 2.4x trvalo to tak normálně asi 35 minut, takže v tomhle by problém taky být neměl.

Po vložení do mechaniky když je xko už puštěné to relativně dlouho načítá, pak seto samo spustí ale už tady je první špatná věc... naběhne černá obrazovka - nejdřív jsem měl zato že dvd prostě nefunguje vubec ale asi po 3 minutách když jsem to nechal normálně začal úvod R* atd až do loga hry... následoval loading dlouhý další 3 minuty pak dotaz na uložení profilu a po tom co jsem vybral jedno z uložišť naběhlo menu a tam se to zaseklo a nic víc se neděje... Nevíte někdo v čem je chyba?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Kombinace DVD EMTEC , které nejsou nejlepší a nejstaršího xboxu . Tím to může být . Máš HDD a instaloval jsi hry na něj ?

Jestli ne , tak ti už špatně načítá mechanika xka - nech si u nějakého flashera seřídit laser a instaluj hry na HDD . Po dvou až třech letech hraní bez HDD je to normální věc .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu