Tomas13 Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 (upraveno) LOCK a přinejlepším i SMAZAT.. DĚKUJI Upraveno Červenec 18, 2013 uživatelem Tomas13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Je to takhle,od nejstaršího. GTA 1 (PSX) GTA 2 (PSX) GTA LCS (PSP) GTA VCS (PSP) GTA CHTW (PSP) Celkově je to takhle (Bez datadiksů,edicí s několika hrama atd.) GTA 1 GTA 2 GTA 3 GTA Vice City GTA San Andreas GTA LCS GTA VCS GTA IV GTA CHTW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas13 Odesláno Červenec 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 (upraveno) LOCK a přinejlepším i SMAZAT.. DĚKUJI Upraveno Červenec 18, 2013 uživatelem Tomas13 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Hej ale liberty city na PSP je starsie ako vice city na PSP!!!! si pozri datum vydania tychto hier.Zda sa mi ze LCS - 2006 a VCS - 2007 ;) EDIT: SRY zle som si precital tvoj prispevok FxR ja som cital len Vice City a LCS nevsimol som si to VCS za tim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Novější je VCS, ale LCS je podle mě asi lepší, až na tu nádhernou oblast Vice City :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 A vo VCS mozes aj plavat a v LCS nemozes :D Takze este to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 me na vcs vadi jak mi pere slunko do xichtu,a nevite jak se v lcs dostat z 3. na 2. ostrov? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 me na vcs vadi jak mi pere slunko do xichtu,a nevite jak se v lcs dostat z 3. na 2. ostrov? No až splníš příslušné mise tak by se ti měl otevřít most a vede i na druhý ostrov tunel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 já mám uděla ttu misi jak mám sehnat Yakuza Stinger,jet na 2. ostrov a zničit tank,ale nevím jak se dostat na 2. ostrov,protože most není a tune lje myslí mzavřený,ale co metro? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 já mám uděla ttu misi jak mám sehnat Yakuza Stinger,jet na 2. ostrov a zničit tank,ale nevím jak se dostat na 2. ostrov,protože most není a tune lje myslí mzavřený,ale co metro? Tuhle hru jsem hrál asi před dvěma nebovíce roky takže si tot ak nepamatuji ale strýček google ano. Kdyby jsi dále něco nevěděl zde jsou skvělé stránky jenom o téhle hře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 ešte je možnosť ti to nájsť cez youtube. Ja som podľa toho prešiel nejaké misie v iných hrách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 tak nevim jestli to byla psp nebo ps2 verze ale na nedokocenym moste sem zastavil a ona sjela plosinajinak nevite kde je metro? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarki Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 ta plosina na moste se zveda a sjizdi dolu podle toho zvonku, takze si tam jen pockej az to zas sjede dolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p-l-a-y-e-r Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 škoda že na psp nejde multiplayer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Až bude PRO-C ta kjo...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carl Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 mě na pspčku jede multák v poho jak liberty city tak i vice city stories a mam pro B7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Jenže Ad-Hoc,na PRO-C pujde Infrastrucutre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malarki Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 A to máš odkud, že bude pro-c? Někde si to četl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.