.taury. Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2011 LED Control v0.3 Developer TheDarknessArrives upravil plugin LED Control, který vám umožní vypnout LED diody na vašem PSP. Link: http://pspcustomfirmware.com/20012/led-control-0-3.htm Instalace Jak u všech pluginů. Ovladaní - Stlačte L + Vol - pre vypnutie/zapnutie LED diód Changelog - Přidaná podpora pro Bluetooth LED na PSP GO! - Přidaná možnost vypnout LED při startu (budete muset vytvořit LED_off_on_boot.txt a vložte ho do zložky seplugins) - Součastí balíku je zdrojový kód Za :thx:Se zlobit nebudu Zdroh ps-a.sk Citovat
FxR Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2011 Sice by si mohl přidat zdroj:playstation-android.sk ale tenhle plugin se mi hodí :D Citovat
KOSScz Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2011 Konečně už to je i na 6.20 co jsem vyděl na netu. tohle jsem používal jak jsem měl psp 2kkk. Koněčně ci to můžu dát na svuj 3kkk. posílam THX Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.