Domingster Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Ahoj, omlouvám se, že to dávám zrovna sem, ale nedávno jsem tady četl jak to tu hodně lidí hraje na PC. Chci se zeptat, jestli nevíte, proč se mi ta hra nechce vůbec načíst. Stáhl jsem jí normálně přes Steam. Dám spustit pořád to píše Preparing to launch Team Fortress 2 a nic to nedělá. Už mi to tam nabíhá asi půl hodiny. Neví někdo co s tím? Jo a nechci tu prosím vidět žádně příspěvky typu, že to sem nepatří. Už jsem se za to omlouval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Sem to nepatří.... Né, dělám si srandu - tenhle problém měl kámoš, vždy mu to preparing to launch u MW2 ukazovalo tak 45 minut a až pak se spustilo ;) Skus ještě chvíly počkat a jestli to nepude, tak nevim no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domingster Odesláno Červenec 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Ok díky. Zkusím to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 tohle vetsinou dela kdyz jsou pretizene steam servery (aktulane kvuli slevove akci) proste to zkousej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.