Hubajs Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Zdravím,koupil jsem HDD 250 GB pro XBOX slim,ale když ho zapojím,tak se mi sekají hry,že se mi restartuje Xko a nebo některé hry nerozeběhnu vůbec a Xko se restartuje při načítání.Je chyba v Xku a nebo v HDD a mám h oreklamovat? Díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Asi zbytečná otázka . Když se ti hry nesekají bez HDD , tak je chyba v něm - reklamovat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hubajs Odesláno Červenec 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Bez něj běhá vše bez problémů.Jen jsem myslel,jestli třeba není někde nějaká finta,že jsem něco nepřepnul,nenastavil nebo tak něco podobného.Ani zkopírovat save mi na něj nejdou a kousne se to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Netvrdil bych, že je na 100% chyba v disku, i konzole může být vadná ! Jako první krok reklamuj HDD a pokud i s novým bude problém přetrvávat je jasné, že je to konzolou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Peter_King Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Vyzkoušet HDD u kamaráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Hubajs
Zdravím,koupil jsem HDD 250 GB pro XBOX slim,ale když ho zapojím,tak se mi sekají hry,že se mi restartuje Xko a nebo některé hry nerozeběhnu vůbec a Xko se restartuje při načítání.Je chyba v Xku a nebo v HDD a mám h oreklamovat? Díky za radu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.