SnookyMX3 Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Ahoj Pařmeni. Mám takový problém. V poslední době mě začalo zlobit mé Xko. Začalo to tím, že v průběhu hraní se mi sem tam hra sekla, ale ihned se opět rozjela. Dneska se mi to seklo a už se to nerozjelo. Obraz zůstal stát a nešlo nic dělat. Vypnul jsem to přes hlavní vypínač a znova zapnul. Xko se rozjelo. Pustil jsem hru a zase začal hrát. Xko jelo asi 2 min a opět se to seklo a zůstalo to zamrznuté. Nevíte čím to může být? ( jinač zkoušel jsem to zapnout jiné hry a udělalo mi to taktéž) Určitě to bude zralé na opravu, já nejsem technický typ, tak bych rád kdyby mi někdo poradil , zda-li někdo v okolí Opavy, popřípadě Ostravy xka opravoval, a dal mi na něj kontakt. Předem děkuju za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Za chvilku te potka RROD. Oprava se vetsinou nevyplati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Jakou revizi xboxu máš ? Opravit to sice neumím, ale ze zajímavosti, jak dlouho ti xbox vydržel od koupě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnookyMX3 Odesláno Červenec 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Já ho vyhrál v soutěži, mám ho necelé 2 roky. Jelikož jsem na něj neměl reklamaci, tak jsem ho hned nechal fleshnout. A dotěd mi to jelo výborně. Co mám s ním teda udělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnookyMX3 Odesláno Červenec 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Co je RROD? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenCZ1468625123 Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 přehřátí (grafického čipu ale nejsem si jistý) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnookyMX3 Odesláno Červenec 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Zatím se mi ale nerosvítilo červené světýlko. Ale jak tady čtu tak se to dá opravit. Neznáš nějakého technika z okolí Opavy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Napiš člověku Linuxik. Dělá reball (překuličkování čipu). Jinak můžeš zkusit poslat Microsoftu ten xbox až se ti rozbije, někdy to projde i s flashem (pokud tam máš samozřejmě záruční plombu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenCZ1468625123 Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 to netuším ... já su z JM kraje takže vubec nevím :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Pokud ho máš ještě v záruce, tak bych ho poslal na reklamaci a nečekal na to až zkolabuje úplně, ale ten kdo ti to flashoval by ti měl zpátky nahrát origo FW a správně nalepit záruční plombu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnookyMX3 Odesláno Červenec 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Jdeo to že jsem ho vyhrál, nebyl u toho záruční doklad. Nemám ho kde reklamovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Žádný záruční list nepotřebuješ . Záruku máš 3 roky od data výroby na štítku konzole . Vyřizuje se na MS : https://myservice.xbox.com/cs-cz/Pages/Welcome.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zip545 Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Ještě bych doplnil,že je to naprosto primitivní,pro xbox si i přijedou a pak ti ho dovezou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnookyMX3 Odesláno Červenec 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 k registraci a následnou opravu musím být zaregistrovaný na xbox live ne? Já to nikdy přes net neměl zapojené. a ted nevím jestli to tam píchnu když je konzole HIN :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnookyMX3 Odesláno Červenec 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Poslouchejte, má to to cenu odesílat když to mám flashnuté? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnookyMX3 Odesláno Červenec 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 už mi s tím nejde dělat nic.. chtělo to po mě přeinstalovat software a pak mi to napsalo že to nejde objevilo se mi na obrazovce Status code : 3080-335A-B380-0402-C005-3002. co těd s tím? Jo a kde bych měl sehnat to ID xbox live? Rád bych to nechal opravit přes ten microsoft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnookyMX3 Odesláno Červenec 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 ještě jedna otázečka. Kde zjistím windows live ID? těd mi xbox nejde vůbec spustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 win live id je emailova adresa krz kterou jsi se registroval-prihlasoval na xbox live ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SnookyMX3 Odesláno Červenec 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Tak jsem zjistil že mám rok prošlou reklamačku a za 70 EUR se mi to nechce opravovat. Zase tak moc nehraju. Není tady někdo kdo by mi to dal nějak dokupy? Každopádně budu určitě potřebovat přeinstalovat konzoli. V nynějším stavu mi nenajede vůbec nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Tak jsem zjistil že mám rok prošlou reklamačku a za 70 EUR se mi to nechce opravovat. Zase tak moc nehraju. Není tady někdo kdo by mi to dal nějak dokupy? Každopádně budu určitě potřebovat přeinstalovat konzoli. V nynějším stavu mi nenajede vůbec nic. Tak za 1 . Používej funkci upravit příspěvek a ne čtyřikrát za sebou psát znova . a za 2 . Jinak už ti bylo zodpovězeno - oprava se moc nevyplatí a pokud mermomocí chceš , tak se obrať třeba na Linuxíka . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.