Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj Pařmeni.

Mám takový problém. V poslední době mě začalo zlobit mé Xko. Začalo to tím, že v průběhu hraní se mi sem tam hra sekla, ale ihned se opět rozjela. Dneska se mi to seklo a už se to nerozjelo. Obraz zůstal stát a nešlo nic dělat. Vypnul jsem to přes hlavní vypínač a znova zapnul. Xko se rozjelo. Pustil jsem hru a zase začal hrát. Xko jelo asi 2 min a opět se to seklo a zůstalo to zamrznuté. Nevíte čím to může být? ( jinač zkoušel jsem to zapnout jiné hry a udělalo mi to taktéž) Určitě to bude zralé na opravu, já nejsem technický typ, tak bych rád kdyby mi někdo poradil , zda-li někdo v okolí Opavy, popřípadě Ostravy xka opravoval, a dal mi na něj kontakt.

Předem děkuju za odpovědi.

Odesláno
Tak jsem zjistil že mám rok prošlou reklamačku a za 70 EUR se mi to nechce opravovat. Zase tak moc nehraju. Není tady někdo kdo by mi to dal nějak dokupy? Každopádně budu určitě potřebovat přeinstalovat konzoli. V nynějším stavu mi nenajede vůbec nic.

Tak za 1 . Používej funkci upravit příspěvek a ne čtyřikrát za sebou psát znova .

a za 2 . Jinak už ti bylo zodpovězeno - oprava se moc nevyplatí a pokud mermomocí chceš , tak se obrať třeba na Linuxíka .

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu