Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dead rising 2 - poraďte prosím

ccinkyda

Recommended Posts

Ahoj, včera jsem začal hrát tuto hru. Potřeboval bych od někoho poradit, kdo ji hrál taky. Potřebuji poradit kde mam shánět ty Zombrexy pro malou Katey? Mám ji ted dát druhou dávku, kterou jsem dostal od nějakýho doktora, kterýho jsem zachránil, ale nevim kde mam brát ty další...? nevíte někdo? díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahoj, včera jsem začal hrát tuto hru. Potřeboval bych od někoho poradit, kdo ji hrál taky. Potřebuji poradit kde mam shánět ty zombrexy pro malou katey? Mám ji ted dát druhou dávku, kterou jsem dostal od nějakýho doktora, kterýho jsem zachránil, ale nevim kde mam brát ty další...? Nevíte někdo? Díky

zombrexy - se kupuji v obchodu, nebo se nalezaji ruzne na mape v kasinu je treba jeden na lustru (nevim jmeno kasina)

nebo kupuj u zlodeju (s kapucemi ,a pacidly ,jiste si na ne narazil) na internetu najdes presne polohy zombrexu zdarma i se screene.

Zadej do google dead rising 2 walktrough find zombrex mas to

Odkaz ke komentáři

Jj, přesně - ale jak si už psal reesey, že se zombrexi dají najít. Tak je vážně zbytečnost je kupovat. Stačí mrknout na google/youtube a hned to vidíš,takhle jsem měl už u chapter 3 nebo 4 všechny zombrexi nasbíraný, takže jsem si pak mohl jen užívat kampan (ale ještě jsem to nedohrál :D)

Odkaz ke komentáři

Jj, přesně - ale jak si už psal reesey, že se zombrexi dají najít. Tak je vážně zbytečnost je kupovat. Stačí mrknout na google/youtube a hned to vidíš,takhle jsem měl už u chapter 3 nebo 4 všechny zombrexi nasbíraný, takže jsem si pak mohl jen užívat kampan (ale ještě jsem to nedohrál :D)

jasne ,mas pravdu .

ale komu se nechtej hledat musej setrit:-D

Odkaz ke komentáři

OK, děkuju moc :) mrknu po tom na tom googlu :)...jinak ještě jak jste řikali že se to dá najít na tý mapě, tak já tam tedy nic nevidím, asi jsem slepej :D

Ještě bych měl jeden dotaz...jak tam venku jezdí pořád ten magor na tý motorce s motorovejma pilama, tak jak ho mam sejmout? když vyjdu ven, tak po mě okamžitě jde a nevim jestli si mam všímat zombíků nebo toho krypla

Odkaz ke komentáři

OK, děkuju moc :) mrknu po tom na tom googlu :)...jinak ještě jak jste řikali že se to dá najít na tý mapě, tak já tam tedy nic nevidím, asi jsem slepej :D

Ještě bych měl jeden dotaz...jak tam venku jezdí pořád ten magor na tý motorce s motorovejma pilama, tak jak ho mam sejmout? když vyjdu ven, tak po mě okamžitě jde a nevim jestli si mam všímat zombíků nebo toho krypla

tady mas video tech zombrexu

Odkaz ke komentáři

¨de videt ze zombrexi nebyl jen muj problem:wohow:

To víš, když oni je taky daj na tak ♥♥♥♥♥ní místa kde by je nikdo nehledal :D...já jsem je hledal všude možně po nějakých krámcích a oni mezi tím jsou na lustru nebo v kasínu nad automatama :D

Odkaz ke komentáři

No já jsem se jen tak trochu divil, co by dělal tygr v takovýhle hře :D
Když tam můžes zabíjet zombíky vrtačkou, plyšovym medvēdem nebo i házením mýčů - tak proč by tam nebyl tygr... Ta hra není nic "vážného" - je to jen brutální a masová zabíječka zombíků.
Odkaz ke komentáři

potencional hry byl ale hrozne vysoko!

pokud si videl film usvit mrtvych mohl capcom udelat dalsi trhak,

ale capcom asi neumi delat hororovy hry:cheesygrin:

Usvit mrtvých jsem viděl, ale to nebyl horor, to byla spíš taková komedie :D ..nejlepší bylo když se tam narodilo to zombie mimino, to mě rozsekalo :D ....jinak Capcom podle mýho ty hry nemá zas tak vyvinutý jako třeba rockstar, pro mě je to zatím taková méně cenná společnost pro tvorbu her, jsem zvědav jak bude vypadat ten jejich novej engine

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu