ccinkyda Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Ahoj, včera jsem začal hrát tuto hru. Potřeboval bych od někoho poradit, kdo ji hrál taky. Potřebuji poradit kde mam shánět ty Zombrexy pro malou Katey? Mám ji ted dát druhou dávku, kterou jsem dostal od nějakýho doktora, kterýho jsem zachránil, ale nevim kde mam brát ty další...? nevíte někdo? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 ahoj, včera jsem začal hrát tuto hru. Potřeboval bych od někoho poradit, kdo ji hrál taky. Potřebuji poradit kde mam shánět ty zombrexy pro malou katey? Mám ji ted dát druhou dávku, kterou jsem dostal od nějakýho doktora, kterýho jsem zachránil, ale nevim kde mam brát ty další...? Nevíte někdo? Díky zombrexy - se kupuji v obchodu, nebo se nalezaji ruzne na mape v kasinu je treba jeden na lustru (nevim jmeno kasina) nebo kupuj u zlodeju (s kapucemi ,a pacidly ,jiste si na ne narazil) na internetu najdes presne polohy zombrexu zdarma i se screene. Zadej do google dead rising 2 walktrough find zombrex mas to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Jen bych dodal že 1ks od zlodējů stojí 50000$ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Jen bych dodal že 1ks od zlodējů stojí 50000$ jen bych dodal ze cena se zvysuje kazdym koupenym kusem:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Jj, přesně - ale jak si už psal reesey, že se zombrexi dají najít. Tak je vážně zbytečnost je kupovat. Stačí mrknout na google/youtube a hned to vidíš,takhle jsem měl už u chapter 3 nebo 4 všechny zombrexi nasbíraný, takže jsem si pak mohl jen užívat kampan (ale ještě jsem to nedohrál :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Jj, přesně - ale jak si už psal reesey, že se zombrexi dají najít. Tak je vážně zbytečnost je kupovat. Stačí mrknout na google/youtube a hned to vidíš,takhle jsem měl už u chapter 3 nebo 4 všechny zombrexi nasbíraný, takže jsem si pak mohl jen užívat kampan (ale ještě jsem to nedohrál :D) jasne ,mas pravdu . ale komu se nechtej hledat musej setrit:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Však je nemusí hledat, kdo je nechce hledat mrkne na google, hned ví kde jsou a během chvilky je tam a zpátky :) A ten zombrex je hrozně drahej, úplně bez smyslu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červenec 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 OK, děkuju moc :) mrknu po tom na tom googlu :)...jinak ještě jak jste řikali že se to dá najít na tý mapě, tak já tam tedy nic nevidím, asi jsem slepej :D Ještě bych měl jeden dotaz...jak tam venku jezdí pořád ten magor na tý motorce s motorovejma pilama, tak jak ho mam sejmout? když vyjdu ven, tak po mě okamžitě jde a nevim jestli si mam všímat zombíků nebo toho krypla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Hele, na tý mapě jako nejsou označený, to je jasný - mysleli jsme to torchu jinak. Navíc ono jich něni moc ani, je jich asi tak 5 po celé mapě.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 OK, děkuju moc :) mrknu po tom na tom googlu :)...jinak ještě jak jste řikali že se to dá najít na tý mapě, tak já tam tedy nic nevidím, asi jsem slepej :DJeště bych měl jeden dotaz...jak tam venku jezdí pořád ten magor na tý motorce s motorovejma pilama, tak jak ho mam sejmout? když vyjdu ven, tak po mě okamžitě jde a nevim jestli si mam všímat zombíků nebo toho krypla tady mas video tech zombrexu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červenec 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 tady mas video tech zombrexu jojo, díky moc, už jsem na nějaké také koukal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 jojo, díky moc, už jsem na nějaké také koukal :) ¨de videt ze zombrexi nebyl jen muj problem:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červenec 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 ¨de videt ze zombrexi nebyl jen muj problem:wohow: To víš, když oni je taky daj na tak ♥♥♥♥♥ní místa kde by je nikdo nehledal :D...já jsem je hledal všude možně po nějakých krámcích a oni mezi tím jsou na lustru nebo v kasínu nad automatama :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 To víš, když oni je taky daj na tak ♥♥♥♥♥ní místa kde by je nikdo nehledal :D...já jsem je hledal všude možně po nějakých krámcích a oni mezi tím jsou na lustru nebo v kasínu nad automatama :D mas litat:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Ochoč a vem svý dceři tygra - máš 2 achievementy zadarmo 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červenec 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 a kde mam vzít nějakýho tygra? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Stejně jako u zombrexů, GOOGLE! Najdeš to do minuty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červenec 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Stejně jako u zombrexů, GOOGLE! Najdeš to do minuty... No já jsem se jen tak trochu divil, co by dělal tygr v takovýhle hře :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 No já jsem se jen tak trochu divil, co by dělal tygr v takovýhle hře :D no ta hra pusobi parodickym dojmem pokud ste si toho take vsimly:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červenec 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 no ta hra pusobi parodickym dojmem pokud ste si toho take vsimly:-) Je to spíš taková hra na pobavení a zasmátí no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reesey Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 Je to spíš taková hra na pobavení a zasmátí no :) potencional hry byl ale hrozne vysoko! pokud si videl film usvit mrtvych mohl capcom udelat dalsi trhak, ale capcom asi neumi delat hororovy hry:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 No já jsem se jen tak trochu divil, co by dělal tygr v takovýhle hře :D Když tam můžes zabíjet zombíky vrtačkou, plyšovym medvēdem nebo i házením mýčů - tak proč by tam nebyl tygr... Ta hra není nic "vážného" - je to jen brutální a masová zabíječka zombíků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červenec 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 potencional hry byl ale hrozne vysoko!pokud si videl film usvit mrtvych mohl capcom udelat dalsi trhak, ale capcom asi neumi delat hororovy hry:cheesygrin: Usvit mrtvých jsem viděl, ale to nebyl horor, to byla spíš taková komedie :D ..nejlepší bylo když se tam narodilo to zombie mimino, to mě rozsekalo :D ....jinak Capcom podle mýho ty hry nemá zas tak vyvinutý jako třeba rockstar, pro mě je to zatím taková méně cenná společnost pro tvorbu her, jsem zvědav jak bude vypadat ten jejich novej engine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.