KOSScz Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 XMBctrl v4 CZ Přeložil jsem program XMBctrl v4 do Českého jazyka. Pro upřesnění tento plugin je založeny na menu od T_N co přidal do cfw tn-hen. A daty vám dávam svoji práci. Link http://www.uloz.to/9576470/xmbctrl-release-v4-1-zip Instalace 1. Podle toho jaky mate cfw 6.20-6.35-6.39 otevřete složku 2. Zkopírujte soubor xmbctrl.prx do složky seplugins 3. Do souboru vsh.txt ve složce seplugins připište řádek ms0:/seplugins/xmbctrl_620.prx 1 4. Pokud chcete češtinu tak do složky seplugins do souboru vsh.txt zkopírujte soubor en_prosettings.txt 5. A máte hotovo. Teď jenom restartujte psp ve vsh menu. Pokud najdete nějake chyby v překladu tak tu napište. [Překlad je bez diakritiky] Za :thx: se zlobit nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Jen dotaz, je to přeložený do český češtiny nebo do "tvojí" češtiny. Ne že bych to někdy využil, jen se ptám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 je to zkopceni z playstation-android.sk ,napsat by to tam neuskodilo,nefunguje s pluginem localizer a podle me je to zbytecny,v recovery je to rychlejsi,ale xmbctrl je zase krasnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Červenec 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 FxR za 1. je to na ps-a.sk za 2. tam to je slovensky. za 3. stahnul jsem to a přeložil do češtiny. Raczek no proto jsem napsal [Pokud najdete nějake chyby v překladu tak tu napište. [Překlad je bez diakritiky]] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.