Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nefunguje dualshock!!

Rey

Recommended Posts

Mam podobnej problem, dualshock se vybil a nejde nabit... na kabel funguje v pohode, ale nabijeni uz se nechyta. Hlasi ze je plne nabitej, ale kdyz ho odpojim, tak uz se nepripoji. Da se baterie nejak rozumne vymenit? Jde nekde koupit, nebo to mam vzit nekam do servisu? Dik za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

baterku vyndáš normálně když DS3 rozebereš tak je hned vespodu, ale myslim že ji koupíš možná tak v bazaru kdyby ji někdo prodával, pokud máš záruku tak bych normálně zašel do obchodu nebo napsal do sony centra že ti nejde baterka v ovladači a jestli ji nevymění

Ještě zkus reset tlačitko mělo by být zespoda velde prostředního šroubku.

Odkaz ke komentáři

• 4 years later...
Ze spod ovladace je takova dirka a tam je tlacitko, tak treba paratkem to zmackni.

prosimte musi byt zapli a jak dlouho se drzi to tlacitko nebo se musi drzet dele nebo jako by cvakat za sebou nevim ,,,,,,kokukal jsem na net a nic moc k sehnani nenchci to zkusit

chci to zkusit protoze mi zacal blbnout ovladac sipka nahoru a samo se to rozjede a nejde zastavit preskakuje to tak nevim co stim

myslel jsem si jestli to nepomuze ten hard reset.

A asi si myslel ze zadu to tlacitko ne ze spodu ja tam nic nenasel dik

Upraveno uživatelem Dino4
Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu