Rey Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Nechal jsem přes večer zapnutý PS3 i s dualshockem a když jsem ráno přišel, tak se pochopitelně vybyl jenže on nejde zapnout! Ani když jej dám na nabíječku je jako mrtvý! Prosím o radu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fusion999 Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 A zkusil jsi vyměnit baterky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prototype88 Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 A zkusil jsi vyměnit baterky? Odkdy je DS na baterky? .)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Zkus ho nechat dýl nabíjet, jinak DS3 má baterku, když ho rozebereš tak je hned zespoda. Jak dlouho už DS3 máš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas.kolinek Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 a zkus ho taky vyresetovat;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Araym Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Mam podobnej problem, dualshock se vybil a nejde nabit... na kabel funguje v pohode, ale nabijeni uz se nechyta. Hlasi ze je plne nabitej, ale kdyz ho odpojim, tak uz se nepripoji. Da se baterie nejak rozumne vymenit? Jde nekde koupit, nebo to mam vzit nekam do servisu? Dik za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 baterku vyndáš normálně když DS3 rozebereš tak je hned vespodu, ale myslim že ji koupíš možná tak v bazaru kdyby ji někdo prodával, pokud máš záruku tak bych normálně zašel do obchodu nebo napsal do sony centra že ti nejde baterka v ovladači a jestli ji nevymění Ještě zkus reset tlačitko mělo by být zespoda velde prostředního šroubku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Araym Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Hey dik! reset a je to v pohode :) jsem ani nevedel, ze to neco takovyho ma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dino4 Odesláno Prosinec 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2015 Prosim te jak ten ovladac [h=1]Sony DualShock 3[/h]vyresetuju dekuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2015 Ze spod ovladace je takova dirka a tam je tlacitko, tak treba paratkem to zmackni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dino4 Odesláno Prosinec 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2015 (upraveno) Ze spod ovladace je takova dirka a tam je tlacitko, tak treba paratkem to zmackni. prosimte musi byt zapli a jak dlouho se drzi to tlacitko nebo se musi drzet dele nebo jako by cvakat za sebou nevim ,,,,,,kokukal jsem na net a nic moc k sehnani nenchci to zkusit chci to zkusit protoze mi zacal blbnout ovladac sipka nahoru a samo se to rozjede a nejde zastavit preskakuje to tak nevim co stim myslel jsem si jestli to nepomuze ten hard reset. A asi si myslel ze zadu to tlacitko ne ze spodu ja tam nic nenasel dik Upraveno Prosinec 5, 2015 uživatelem Dino4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Prosinec 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2015 Ty podrobnosti nwm. Kazdopadne urcite zaply. Zmackni to nebo to zkus to podrzet nic tim nepokazis :D. Ten tvuj problem vidim spis na mechanicky, takze tomu ten reset nejspis nepomuze. EDIT: Kdyz proste mas polozeny ovladac, tak je to proste ve spod. Kousek vedle sroubku. https://www.google.cz/search?q=dualshock+3+reset+button&client=opera&hs=i1c&tbm=isch&imgil=c5w9_DFe9HeKSM%253A%253BN7FZANAxAbm-OM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.semperthree.com%25252Fps3controller.html&source=iu&pf=m&fir=c5w9_DFe9HeKSM%253A%252CN7FZANAxAbm-OM%252C_&biw=1366&bih=659&usg=__GJwSZ7Kf-4ZIqKbC02hhRNelgGk%3D&ved=0ahUKEwighuqQmcXJAhVGcQ8KHfqQDQcQyjcIJQ&ei=VhhjVqCDEcbiPfqhtjg#imgrc=212p865AG37GkM%3A&usg=__GJwSZ7Kf-4ZIqKbC02hhRNelgGk%3D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.