007jarda Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Ahoj, mam dotaz, mate nekdo zkusenosti s nejakym cvicenim na PS move? Koukal jsem, ze je Zumba, Fitness Coach, EA Active... Zkousel jste nekdo nejake? Ja koukal na videa a neco bych zkusil, nejlepe co bude nejlevnejsi :cheesygrin: ale rad dam na doporuceni, pokud nekdo ma odzkouseno. Libi se mi ten Fitness Coach. Bydlim v byte a pripadalo mi to takove nejklidnejsi, aby me sousedi nenavideli :D S mistem take zadny zazrak, ale to by se nejak udelalo... Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlovkvetinaci Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Na Move zkušenost nemám, ale bude to podobný... Určitě bych volil Your Shape Fitness Evolved. Nabízí příjemný mix zábavy a cvičení, je příjemně graficky zpracovaný a je tam dost aktivit a "sociální" funkce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIxic Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 hoj, mám Zumbu a EA sports active 2. Zkoušel jsem oboje a to EA se mě zdá až moc složité, ségra hraje tu Zumbu, pořád jí to baví a dokonce si dokáže ovládat sama(je strašný antitalent na PC a PS). Jinak já hraju hlavně sports champions a the fight. Ten sports champions je taky trochu namáhavý(gladiátorské zápasy) a ten the fight u toho se hodně zapotíš a je to dost na fyzičku(aspoň u mě), víc než hodinu a půl jsem u toho nevydržel a to ze mě nehorázně lilo a cena je taky dobrá. Kupoval jsem u CZC. Ale až vyjde UFC trainer, tak jdu do něj a chci to vyzkoušet :) http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=79331 (The Fight) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Červenec 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Diky moc obema za info! Ja zkousel zatim jedn dema a to Sport Championship a pak ten Fight, boxoval jsem 2 min a byl jsem grogy :-) Urcite chci neco poridit, zatim jsem hral jen ruzna dema a rikam si, kdyz uz to mam doma, at u toho jen nesedim a trochu se i zapotim :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIxic Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 já hraju ten the fight tak 2x/3x týdně vždy tak hoďku a půl. U toho se pěkně zničím, ten sports champions je luxusní odpočinková hra, třeba to frisbee je luxusní třeba při oslavách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
langin Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Jestli chceš ale cvičit, tak zkus ea active. Teď nemám kvůli práci čas ale na konci zimy jsem měsíc poctivě cvičil, shodil jsem tak 6 kilo a fyzička šla nahoru. A neboj se, že to je složitý, můj 6-ti letej syn, kterej jde na podzim do první třídy, to taky zvládl, když jsem mu ukázal jak. Cvičil dokonce sám, když jsem nebyl doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIxic Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 já to zkoušel jen 5 minut, a to po zumbě, fightu a sports champion, tak se mi zdálo těžké. Pro mě je u toho hlavní nevýhoda, že doma jsem jen občas tak max 2x - 3x týdně :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Červenec 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Diky moc vsem za rady a doporuceni! Tak ted to promyslim a urcite neco poridim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Říjen 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Prosim o LOCK, nektera temata proste neuzamknu :-) Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts