Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,

mam dotaz, mate nekdo zkusenosti s nejakym cvicenim na PS move? Koukal jsem, ze je Zumba, Fitness Coach, EA Active... Zkousel jste nekdo nejake?

Ja koukal na videa a neco bych zkusil, nejlepe co bude nejlevnejsi :cheesygrin: ale rad dam na doporuceni, pokud nekdo ma odzkouseno. Libi se mi ten Fitness

Coach. Bydlim v byte a pripadalo mi to takove nejklidnejsi, aby me sousedi nenavideli :D S mistem take zadny zazrak, ale to by se nejak udelalo...

Diky

Odesláno

hoj, mám Zumbu a EA sports active 2. Zkoušel jsem oboje a to EA se mě zdá až moc složité, ségra hraje tu Zumbu, pořád jí to baví a dokonce si dokáže ovládat sama(je strašný antitalent na PC a PS). Jinak já hraju hlavně sports champions a the fight. Ten sports champions je taky trochu namáhavý(gladiátorské zápasy) a ten the fight u toho se hodně zapotíš a je to dost na fyzičku(aspoň u mě), víc než hodinu a půl jsem u toho nevydržel a to ze mě nehorázně lilo a cena je taky dobrá. Kupoval jsem u CZC. Ale až vyjde UFC trainer, tak jdu do něj a chci to vyzkoušet :)

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=79331 (The Fight)

• 3 months later...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu