KOSScz Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Zdravím mužete mi pls poradit jak přeinstalovat win xp na staršim notebooku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 a co chceš přesně poradit ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Červenec 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 no kde nastavit ad se botuje cd misto hdd a kde mam dat ad se vymaže původní windows? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pstrosan Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 To musiš nastavit v Biosu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Červenec 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 no to pravě vim ale nevím kde to tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marvdark Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 http://pc.poradna.net/a/view/403824-instalace-windows-xp-krok-za-krokem Tu mas podrobny popis jak se instaluje windows jen tam vynech 2 cast celou je tam totiz popsane botovani z diskety coz ty na notasu nemas takze budes pokracovat 3 casti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Červenec 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 ok dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Červenec 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 a když mám staženy win tak to budu dělat uplně stejně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bumblebee1468626587 Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 jj, akorat budes muset mit uz craclou verz, nebo si stahnout activator, nebo si vypnout aktualizace :D a jeste to musis vypalit na CD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Červenec 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 ok na cedku to mam. a aby se mi smazal původní vyndows tak to je už v pruběhu jak tam instaluji ten win jestli jsem to zprávně pochopil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 při výběru HDD na který to chceš nainstalovat klikneš na formátování ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.