codek Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Zdravím,:coolgun: nevíte někdo kolik přibližně bude stát flashnutí xboxu s mechanikou Philips - Lite On Dg-16d4s s FW 0225 :?: Samozřejmě se zachováním plomby:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.voltr Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 jestli vubec nekdy vyjde, uz jsem z toho cekani na palici, typnul bych to tak kolem 1000 - 1500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Červenec 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 já doufám že vyjde ještě o prázdninách aď můžu pařit...čekal jsem tak tech 1000 no tak to je v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Červenec 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 Asi se ještě neví kdy "přibližně" vyjde co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 V pondelí ve 12:48 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Červenec 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 haha ja jsem se slušně zeptal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 hahaja jsem se slušně zeptal Jde o to, že ti na to nikdo neodpoví... Flash se připravuje dlouho, o termínu vydání se spekuluje také a vzhelem ke stále se měnící situaci na tomto poli proště AŽ BUDE, TA KBUDE.... Možná za týden, možná za měsíc, možná za půl roku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 ... Možná vůbec :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Červenec 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Já to chápu že se to neví, jen jsem se chtěl zeptat kdyby náhodou měl někdo bližší info, nemá, děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codek Odesláno Červenec 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 ... Možná vůbec :D Nestraš ! Já myslím že jo když už na něm dělají tak 2 měsíce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.