Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Team Fortress 2 Link

DropTheBomb

Recommended Posts

Dobrý den,lidi začal bych to hrát ale nevím kde mám stáhnout nejnovější verzi TF 2 chci to hrát je to zábavná hrá.Ale nevím kde stáhnout nejnovější verzi přes torrent.Prosím vás o nějake odkazy na torrent na stáhnutí TF 2 nejnovější verze.Díky a prosím o příspěvky.

A dejte mi tu link na torrent nebo normal na TF 2 nejnovější verzi ,ale už mi tu dejte link na nonsteam dejte to tu co je podle vás lepší i nonsteam nebo steam díky.Ale Steam se spíš kupuje no.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

??!!:roll: běž na Steam tam si dáš instalovat hru, pokud máš nainstalovaný program "Steam" dáš rovnou stahovaní hry, pokud ne dáš Ne, nemám Steam a nainstaluje ti to ten program plus tu hru . Steam je program přes, který hry ze Steamu spouštíš, máš tam ruzný achievementy k tý hře atd...

TF2 se stal Free2Play to znamená, že je volně k hraní bez ŽÁDNÉHO placení (Kromě toho že si mužeš za real money koupit nějaký čepice nebo ruzný kravinky na postavu , ale není to nutný to je jen na tobě ) Hraje se normalně na officialních serverech + na hodně serverech vytvořených hráči

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu