DropTheBomb Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Dobrý den,lidi začal bych to hrát ale nevím kde mám stáhnout nejnovější verzi TF 2 chci to hrát je to zábavná hrá.Ale nevím kde stáhnout nejnovější verzi přes torrent.Prosím vás o nějake odkazy na torrent na stáhnutí TF 2 nejnovější verze.Díky a prosím o příspěvky. A dejte mi tu link na torrent nebo normal na TF 2 nejnovější verzi ,ale už mi tu dejte link na nonsteam dejte to tu co je podle vás lepší i nonsteam nebo steam díky.Ale Steam se spíš kupuje no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Nevím teda, jestli to ještě funguje, ale na Steamu byl poměrně nedávno Team Fortress 2 zdarma ke stáhnutí. :) Samozřejmě plná verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Team Fortress 2 se stal Free2Play bohužel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Červenec 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 takže už nestáhnu full verzi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FULUN Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 ??!!:roll: běž na Steam tam si dáš instalovat hru, pokud máš nainstalovaný program "Steam" dáš rovnou stahovaní hry, pokud ne dáš Ne, nemám Steam a nainstaluje ti to ten program plus tu hru . Steam je program přes, který hry ze Steamu spouštíš, máš tam ruzný achievementy k tý hře atd... TF2 se stal Free2Play to znamená, že je volně k hraní bez ŽÁDNÉHO placení (Kromě toho že si mužeš za real money koupit nějaký čepice nebo ruzný kravinky na postavu , ale není to nutný to je jen na tobě ) Hraje se normalně na officialních serverech + na hodně serverech vytvořených hráči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.