Festr Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Zdravim, chtěl jsem se zeptat...když si koupim dratovy volant k xboxu,pujde připojit i k pc?? Diky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Záleží s čím je volant kompatibilní :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Festr Odesláno Červenec 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Aha, no to si mi zrovna moc nepomohl...spíš bych chtěl vědět jestli s tím má někdo nějaké zkušenosti...konkrétně by se jednalo o tento volant http://www.alza.cz/mad-catz-xbox-360-mc2-microcon-racing-wheel-d173401.htm Hledal jsem všude možně ale nikde žádná zmínka, jestli se dá používat i na pc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Festr Odesláno Červenec 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Refresh...nikdo neví?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Záleží s čím je volant kompatibilní :-) Toto ti nestačí jako odpověď? Ve specifikaci máš jasně uvedeno, že volant je kompatibilní s XBOX 360. Vidíš tam někde napsáno "komatibilní s PC"? Ne? No protože NENÍ kompatibilní s PC... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Na koho tu držkuješ, prosim tě... Normálně se zeptal, tak se klidni. Když ses dřív ptal, tak tě taky nikdo nestíral. :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Festr Odesláno Červenec 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Toto ti nestačí jako odpověď?Ve specifikaci máš jasně uvedeno, že volant je kompatibilní s XBOX 360. Vidíš tam někde napsáno "komatibilní s PC"? Ne? No protože NENÍ kompatibilní s PC... Hele frajere za prvé se uklidni. Za druhé já nejsme slepej a dokonce umím i číst, mě šlo jenom o to, jestli se to nedá pořešit třeba přes nějakej prográmek, nebo něco v tom smyslu.. Btw. drátový ovladač na Xbox jde například použít na PC, tak jsem myslel, že to pujde stejně i s volantem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Omlouvám se, moje odpověď byla asi zbytečně moc útočná. Bohužel mě ale začinají unavovat neustále zakládaná nová a nová temata s temer stejným názvem, otázky stále dokola na to stejné a nekonečné dotazy v tématu, na které již bylo odpovězeno. Pak to takhle dopadá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.