Fusion999 Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Ahoj, před 2 dny jsem si koupil ipad2 32gb 3g a včera večer jsem ho chtěl nabít ale nabil se jen do 54% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Steel Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Zkoušel jsi ho vypnout a zapnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike97 Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 dej si tam poslední sw a když to nepomůže, tak jdi na forum.iphone.cz regni se tam a pak můžeš napsat vlákno.. tam ti poradí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fusion999 Odesláno Červenec 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Zkusím to vypnut a zapnout jinak nejnovější SW tam je určitě díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Fusion999
Ahoj, před 2 dny jsem si koupil ipad2 32gb 3g a včera večer jsem ho chtěl nabít ale nabil se jen do 54%
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.