Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Gta iv pomoc!!

DropTheBomb

Recommended Posts

Dobrý den lidi,mám tu jeden problém,asi před měsícem jsem si stáhl GTA IV přes torrent.Nainstaloval dal jsem tam crack a nic nešlo mi to.Najednou mi vyjelo nebo napsalo Rockers Games Social Klub.A nevěděl jsem co stím tak jsem se na to vykašlal.Prosím vás ted o radu co stím abych to spustil.Klidně mi můžete tu dát nějaké návody co stím jak to crack a atd.Prosím vás aby jste tu dávali příspěvky a vyřešily by jsme to nějak.Klidně to vyřesímě přes skype,nebo ICQ

Prosím vás dejte mi tu link odkaz na stáhnutí přes torrent GTA IV full version aby tam nic nechybělo ,kvalitní,žádné víry.

Potřebuju to fakt,chci už konečně hrát jak singleplayer tak multiplayer.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro stazene GTA IV je nejlepsi takovyto postup:

1) Nainstalovat Net Framework 3.5 nebo vyssi

2) Nainstalovat Game for Windows Live

3) Nainstalovat GTA IV + Rockstar Game Social Club

4) Aplikovat patch (nejlepe 1.0.4.0 pro slabsi PC, pro silnejsi 1.0.7.0)

5) Aplikovat crack stejne verze, jako patch

6) Znovu aplikovat patch, stejny jako predtim

7) Spustit Rockstar Games Social Club, preskocit login, a kliknutim na PLAY se spusti hra

Co se tyce patche, 1.0.4.0 je asi posledni patch, ktery vylepsuje FPS, ty dalsi, predevsim 1.0.7.0 se zameruji na zlepseni grafiky (rozmazavani, stiny, lepsi vyhlazovani...) a to pak znacne ubira na plynulosti.

V pripade multiplayeru je tu IV-MP, funkcni neoficialni multiplayer klient vyzadujici 1.0.7.0 .

Muze nastat error WS10 - spatny crack.

A odkaz na 100% funkcni GTA IV torrent ti muzu poslat SZ, jestli mas zajem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu