FuBU Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 Potrebuju se zeptat kam mam nakopirovat herni soubory cso..mam CF 3.52 m33-4 pl poradte.zkousel jsem do game a to nejde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 h0mer Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 X:/ISO/"hra" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FuBU Odesláno Září 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 X:/ISO/"hra" thx a este dotaz..skousim si zahrat hru Def Jam Fight for NY the Takeover a napise mi to The game could not be started (80020321).co s tim??ani virtua tenis mi nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 spatne nastavene recovery MENU Koukni DO TOPICU PRO TEBE (ZACATECNIKY):P :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FuBU Odesláno Září 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 spatne nastavene recovery MENU Koukni DO TOPICU PRO TEBE (ZACATECNIKY):P :) nemuzu to najit.nemuzes mi poradit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 recovery-configuration-no UMD DISABLED Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 Topic pro zacatenicky je v tutorialech ;) Recovery menu je pospane v topicu pro zacatecniky ;)..jinak fce hledat je zde take!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Roje Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 upne vypnes PSP a pri zapnuti drz R(ko) tam si pak najedes do configuration-no UMD (DISABLED) das ENABLED a pak muzes hrat ISO/CSO hry :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FuBU Odesláno Září 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 recovery-configuration-no UMD DISABLED dikes uz to facha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FuBU
Potrebuju se zeptat kam mam nakopirovat herni soubory cso..mam CF 3.52 m33-4 pl poradte.zkousel jsem do game a to nejde..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts