jPreston Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Ahoj, chtěl jsem se zeptat než se do toho pustím ohledně GH Kytar na Xbox.. Jsem slyšel, že nějaká kytara nebo některá nemusí jít na všechny GH Hry.. tak jsem se chtěl zeptat jestli tu nekdo něco neví jak to je? Jen jsem chtěl koupit tuhle http://shop.sector.sk/images/gibson_les_paul.jpg , ale aby nebylo ze mi to pak nepůjde na novější nebo na všechny dnešní GH ... Má někdo nějaký zkušenosti pls? :)) Díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
g. hero Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Teoreticky by ti měly jít všechny Guitar Hero. (mám ps2 verzi téhle kytary (je to kytara ke Guitar Hero III) a hraju s ní nejenom všechny díly guitar hero, ale i rock band. Takže nemyslím, že v tom bude rozdíl) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.