jPreston Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Prosím vás, nevíte kde je tady ten seznam her na xbox 360 bylo to stahovani nejak pres loadfiles.. Jen jsem tam chodil a ted to nejak nemuzu vubec najit... ono uz to neni nebo proste jsem slepej :ziped:??? Pls.. diky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AAntraXX Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 http://console-forum.net/tema/117518-docasne-zruseni-download-sekci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jPreston Odesláno Červenec 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Aha.. tak to je uff.. diky moc.. ;))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jPreston
Prosím vás, nevíte kde je tady ten seznam her na xbox 360 bylo to stahovani nejak pres loadfiles.. Jen jsem tam chodil a ted to nejak nemuzu vubec najit... ono uz to neni nebo proste jsem slepej :ziped:??? Pls.. diky..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.