David50G Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Nevím jak se dá zapnout dx11 v menu to mám šedě ale vše mám nainstalovaný (patch 1.9,hd textury, dx11 patch) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Psychos Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 mam to samí.........ale neni to nahoudou tim jako u mě že ti grafika nepodporuje DX11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Červenec 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 no mě právě že podporuje vyšel mi nový ovladač na Nvidii a ten poporuje DX11 hraji i bad company 2 na dx11 ale jestli to není tím že to třeba detekuje os 86x protože při instalaci mi to psalo něco já to přeskočil ale zahlédl jsem něco o 64x tak jestli to není jen na op 64x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Červenec 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 aha ted jsem se díval a podle všeho si stím poradí ale plně nepodporuje DX11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Psychos Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 na x86 taky musi bezet normalně DX11.......ja použivam jen x64..............jestli mas dx11 grafiku (jakou máš) nainstalovany nejnov. ovladače a nejnov. dx a Win7 tak to musi jit zapnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dodna407 Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 co máš za grafiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
David50G
Nevím jak se dá zapnout dx11 v menu to mám šedě ale vše mám nainstalovaný (patch 1.9,hd textury, dx11 patch)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.