zozy Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 pojedou mi flash hry kdyz si je stahnu na ms?jestli ano, tak jak a kam je mam ulozit? diky za odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mata Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 na root a pak zadas cestu file:\\jmeno.swf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shotgunman Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 Pokud se namýlim tak nepujdou, spustis je ale nepujdou ovladat. Musel bys to přenastavit. Možná se pletu :) jinak můžes je myslim otevřit tim že je kopneš do rootu karty, hra se třeba bude jmenovat hra.swf, otevres browser v psp a najedes na adresu file://hra.swf nezkousel jsem ale teoreticky by to mohlo jít. Ale jak rikam asi nepujdou ovládat. EDIT: Tak mně mata předběhl no :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zozy
pojedou mi flash hry kdyz si je stahnu na ms?jestli ano, tak jak a kam je mam ulozit? diky za odpoved
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts