Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox 360l + monitor 24" 1920x1080 VGA kabel

Boby91

Otázka

Ahoj, chci se zeptat, jestli někdo nevíte, čím to je, že mám obraz na mém monitoru jakoby rozdvojený, kdyby jste dali dvě stejné plochy za sebe a jednu o trošku posunuli...

Mám Xbox 360 normálně v TV, ale chtěl bych hrát na mém monitoru ve vysokém rozlišení, kvůli čemuž jsem si pořídil VGA kabel.

popis:

Pracuje na tomto rozlišení:

D2 <480i/480p>

D3 <720i/720p>

D4 <1080i/1080p>

Je kompatibilní s monitorem CTR, plazmou, LCD a systémem HD TV

Nový, vysoce kvalitní kabel VGA pro XBOX se zlatými koncovkami

Nevíte, kde je problém ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Pokud máš monitor 24" LCD, nejlepší řešení je pořídít si HDMI kabel, který má na druhém konci také HDMI nebo DVI dle možností vstupu tvého monitoru. Dle toho, co píšeš, usuzuji, že sis pořídil obyčejný kabel D-SUB a nevyužíváš tedy HDMI na xboxu (pokud ho vůbec máš)...

EDIT: hoď sem typ monitoru a revizi xboxu

Odkaz ke komentáři

• 0
Typ monitoru je Philips 244E a Xbox bohužel HDMI nemá, jedná se o revizi Xenon

Pokud nemáš na xboxu HDMI výstup, možnost s potenciálně nejvyšší kvalitou obrazu, jak jej připojit ke tvému monitoru, je přes tento kabel http://www.herni-svet.cz/xbox/vga-hd-av-cable-x-360

Předpokládám ale, že právě takový nebo podobný sis koupil... Co vím, dá se koupit snad i original Microsoft.

Težko říci, v čem řpesně je chyba, možná v kabelu... a na té televizi ti ten obraz jede normálně, i když pochopitelně v nižší kvalitě?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu