17Luki Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Nechtelo by Vam nekomu stahnout hry z ps1 Crashe Bandicoot warped a Syphon Filter 1 a prevest je do formatu iso abych to proste rozjel na svem psp... Flashnute psp mam version 6.20 TN-C Nevim co delam spatne... Popripade i zaplatim za ochotu + postovne + cd na kterem by tyhle dve hry byly a ja bych je rozjel ... Nejlepe z Ostravy, jinak to je jedno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 za 1. update na 6.20 pro b8za 2. si to stahni uz prekonvertovany ne?za 3. v iso to nerozjedes,bud stahnes uz konvertou do eboot.phb nebo podle navodu konvertnesSTACI HLEDAT!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 17Luki Odesláno Červenec 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 Ja nevim, proc mi to nejde...jsem asi fakt...mongol :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 17Luki Odesláno Červenec 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 Zkousel jsem to a nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RC-Stan Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 Koukni do tutoriálu a tam je krásnej návod na to jak to uděláš.Já to podle něj dělal a funguje to krásně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 hlavne si dej 6.20 pro b8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 17Luki Odesláno Červenec 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 hlavne si dej 6.20 pro b8 No jo, ale tady zadny 6.20 pro b8 neni a tim padem nemuzu zaden stahnout, neni jeste nejaky jinaci zpusob ? Tohle mi fakt nejde a uz mam nervy z toho jaky jsem lulin... a psp jsem si koupil hlavne kvuli tady tomu... :angry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bumblebee1468626587 Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 17Luki Odesláno Červenec 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011020003 Mohl by mi nekdo z Vas prosim popsat krok po kroku ten update na 6.20 pro b8... Ted uz mi na psp nejede nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bumblebee1468626587 Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 Odinstalování 6.20 PRO Permanent: spusťte 6.20 PRO-B Permanent Patch tlačítkem X potvrďte odinstalaci Odinstalování 6.20 PRO Permanent můžete provést také přidržením kombinace tlačítek O + X + START + SELECT při zapnutí PSP. Instalace 6.20 PRO Permanent: Funkční na PSP - 1000 / 2000 / 3000 a PSPgo (modely 01g, 02g, 03g, 04g, 05g)! rozbalte archiv 620PRO_B8.rar zkopírujte 620PRO_Permanent, PROUPDATE do složky PSP/GAME/ spusťte 6.20 PRO-B Updater instalaci potvrďte tlačítkem X PSP se restartuje spusťte 6.20 PRO-B Permanent Patch tlačítkem X (Yes) potvrďte instalaci patche na ms0:/ nebo ef0:/ je uložen soubor vshorig.prx jako záloha souboru flash0:/VSH/modul/vshmain.prx (NEMAZAT!) nyní můžete tlačítkem X (Yes) spustit testovací mód, který ověří funkčnost na vašem PSP, nebo tlačítkem O (No) dokončit instalaci 620 PRO-B Permanent. Pokud jste zvolili test a vše je OK, musíte znovu spustit 6.20 PRO-B Permanent Patch, tentokráte však potvrďte instalaci patche tlačítkem X a následně tlačítkem O přeskočte testovací mód a dokončete instalaci nyní máte 6.20 PRO-B8 Custom Firmware pro vstup do Recovery Menu držte tlačítko R při zapnutí PSP pro spuštění OFW 6.20 držte tlačítko SELECT při zapnutí PSP zdroj PSP.novinky.org !!! staci ti to pane jo ? lol je to tam jednoduche :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 17Luki Odesláno Červenec 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 spusťte 6.20 PRO-B Updater instalaci potvrďte tlačítkem X Jako jak spustte ? Jako psp ? A kde tam ? ja vubec nevim, psp mam od teprve treti den...divim se ze jsem si jej vubec sam flashnul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bumblebee1468626587 Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 6.20 PRO B Updater je program ty ♥♥♥♥♥e .... :D a nemel sis ho porizovat ze ani nevis co to je slacitko X :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 17Luki Odesláno Červenec 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 Asi nejste z Ostravy nebo okoli, ze....asi s tim psp svihnu o zed... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 17Luki Odesláno Červenec 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 To jo, ale jak jej mam sputit ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bumblebee1468626587 Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 tlacitkem "X" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 ja ti napisu navod1. psp uchopime do ruky a jebneme s nim do popelnice2. koupime si tamagochi3. mame ohromnou radost ze jsme dokazali zapnout tamagochi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
17Luki
Nechtelo by Vam nekomu stahnout hry z ps1 Crashe Bandicoot warped a Syphon Filter 1 a prevest je do formatu iso abych to proste rozjel na svem psp...
Flashnute psp mam version 6.20 TN-C
Nevim co delam spatne... Popripade i zaplatim za ochotu + postovne + cd na kterem by tyhle dve hry byly a ja bych je rozjel ...
Nejlepe z Ostravy, jinak to je jedno...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.