Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Svítí jen zelená kontrolka


Wicek

Otázka

Dobrý den,

včera jsem vypínal tekkena(iso) a psp se mi vyplo. Mám psp FAT 1004 s fw.6.39 ME(PSP jelo na upravené baterce pandora). Když ho chci zapnout jen svítí kontrolka. Na pandoru to nereagovalo. Psp začne fungovat když ho dám do nabíječky s vyndanou baterkou a spustím. Když je spuštěné, zandám baterku, odpojím nabíječku a vše funguje. Ale když ho vypnu nebo restartnu tak už znova nenaběhne.Spuštěné Psp funguje plnohodnotně. Downgradoval sem na OFW 6.20 a nevim co dělat dál. Mám nahrát nějaký CFW a zkusit udělat pandoru pomocí tut. tady na fóře? Mám zálohu NAND, mám ji použít(bude k to něčemu?)?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

To vypadá že máš baterii pořád formátovanou na pandoru. Jednu takovou mam, pokud ji zalozim do PSP musim do nej dat pam kartu na které mám Time machine a despertar del cementerio nebo to mozna spousti pandora instaler, to si uz nepamatuji. Jen vim ze pokud nedam tuto pam kartu do PSP mam smolika a nerozjede se.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ja uz nemam PSP tak si to presne uz nepamatam ale skus to zapnut cez nabijacku.Potom stlac select a tam by si mal mat nieco battery a ak vedla toho mas pandora battery tak to prehod na normal battery(alebo nieco podobne).Hovorim PSP uz nemam pisem len co si pamatam z hlavy.Skus to a uvidis ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

To nodobre: Zkoušel jsem to a nefunguje to, ale díky za radu :)

To huhla: Mám asi stejný problém, přes nabíječku jsem tam dal CFW 6.39 PRO B8 pernament. Podle tut. tady. udělám znova pandoru s MMS přes Time machine a despertar del cementerio. A pak přeměním battery na normal a snad to bude šlapat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak problém vyřešen. Jak řikal huhla musel jsem udělat MMS, na které jsou machine a despertar del cementerio. Díky všem za pomoc :)

Jinak jsem se chtěl ještě zeptat jestli s tou pandora baterry a MMS můžu normálně fungovat nebo jetsli ji musim předělat na normal battery.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

S pandorou a MMS můžeš fungovat normálně. Ovšem Pandora v nejnovějších CFW by měla jít vypnout ve vsh menu (selectem) a pokud ne. Je na to spousta programu (Google) a MMS je volná, ale pokud jí nepotřebuješ a přehodíš na naberku místo pandory, měl by si naformátovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu