DaVvE Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 Lidi mám z Kina 3D brýle. A když si pustím na tubku něco co tam je ve 3D tak to vidím normál jako bez nich. To potřebuju něco special ? nebo v čem je error. (Nejšpíš ve mě) prosím o radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dodna407 Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 vybec nechápu jak to myslíš ale jestli chceš mít 3d hry tak stahny iz3d driver a jestli fylmy které normaně 3d nejsou tak stahny power dvd umí to převést Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DaVvE Odesláno Červenec 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 No třeba na Ytubu mám toto video : a po nasazení brýlích by to mělo být 3D. Ale bohužel není. Brýle jsem koupil v pražském kině. nevím co je špatně. Zkouším i jiná videa a bez úspěchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dodna407 Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 jakou máš barvu brýlí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DaVvE Odesláno Červenec 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 Šedé. V čem je chyba ? Vím že jednou sklíčko modré a druhé červené. Ale když jsem je kupoval ve 3D kině bral jsem to jako jistotu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dodna407 Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 tak v tom případě koukaš na vydea c low kvalitě vydea musí být kvalitni aspon hd tady máš odkaz https://www.youtube.com/watch?v=tKkyqpluhXA&hd=1 a dej si ho přes celou obrazovku chvilku musíš sledovat a po chvíli to máš 3d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DaVvE
Lidi mám z Kina 3D brýle. A když si pustím na tubku něco co tam je ve 3D tak to vidím normál jako bez nich. To potřebuju něco special ? nebo v čem je error. (Nejšpíš ve mě) prosím o radu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.