Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Updaty her z Xbox Live

Jarda66

Otázka

Chtěl bych se zeptat když budu chtít stahovat z Xbox Live pouze updaty ke hrám tak jestli stačí X-ko jen připojit k internetu a nabídne se mi ten update pro tu kterou spuštěnou hru sám a automaticky nebo i pouze na toto si musím vytvořit účet a ty updaty tam někde na Xlive vyhledat? Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Nemám žádný flash a nikdy jsem neměl. A ani Live mě nezajímá, jde mi jen o to aby mi hry nabídly ten update. Takže by stačilo jen X-ko připojit kabelem k netu, nastavit případně v X-ku nějak to připojení a hra mi po spuštění ten update nabídne? Live ani žádný multiplayer mě vůbec nezajímá. A DB mám samozřejmě nejnovější....

Odkaz ke komentáři

• 0

Stále nevím jestli si rozumíme, nechci se připojovat na Live, nebo to že mi hra nabídne ten update se považuje za připojení na Live? Takže jak, když připojím x-ko kabelem k netu, spustím hru tak když nebudu mít žádný účet tak mi ta hra ten update nenabídne? Jestli je to tak tak na to kašlu, nechci se nikam registrovat na žádný Live. Pokud by to tak bylo tak si raději koupím ten transfer kit a budu si ty updaty stahovat a dávat na HDD ručně...

Odkaz ke komentáři

• 0

Nerozumíme - ale proto že to ty nechápeš . Nenabídne - protože na live nebudeš ! Propojením xboxu s internetem nic ještě neřeší - ty updaty jdou stáhnout jen tím že budeš na live - i když tu hru online hrát nechceš . Musíš ale de facto jako tu hru chtít na live spustit a potom teprve ti to ty updaty nabídne .A nebo tím způsobem přes transfer kit a nebo flešku .

Odkaz ke komentáři

• 0

Spíš než proč bys to dělal, by sis měl položit otázku co je pohodlnější. Jestli vytvořit si účet na live a ztratit tím pár minut času, nebo každý update hry kopírovat na flešku a pak složitě instalovat v xboxu.

Něčeho se bojíš, jinak by jsi takovou jednoduchou věc už dávno udělal. Nic tím neztratíš, nikdo ti nebude ani posílat spam, nikdo nezíská tvé osobní informace, nebo tě snad nikdo podle takovéto registrace nebude chtít vyhledat. Takže znovu, proč si nechceš vytvořit účet na live ???

Odkaz ke komentáři

• 0

Proč? To je jednoduché, protože mám odpor k jakékoliv úplně zbytečné registraci a toto mi přijde naprosto k ničemu, alespoň pro mě. Nějaký Live mě vůbec nezajímá, jde mi jen o updatování her a to v tomto případě udělám raději ručne. A o tom, že nikdo nezíská tvé osobní informace po kauze Sony bych si tak jistý nebyl být tebou...

Odkaz ke komentáři

• 0

K vytvoření live účtu si stačí založit email na hotmailu, kam žádné osobní informace nezadáváš, tudíž je nikdo nemůže získat. Zbytečná registrace to není, je to účet, kde máš přehled o svých hrách a využívaných službách. I když bys tohle nevyužil, tak rozhodně ty 3 minuty co ti bude trvat vytvořit účet budou míň, než pokaždé stahovat a instalovat updaty ručně. Nicméně dělej jak uznáváš ty za vhodné, nebudu dál prudit s něčím co nechceš ;)

Odkaz ke komentáři

• 0

Díky za rady, vím že to myslíš dobře ale opravdu žádný účet na Live nechci, kromě těch updatů je to pro mě naprostá zbytečnost. Nic jiného z Live mě nezajímá, multiplayer nehraju, žádný přehled o hrách nepotřebuju, co hraju vím sám a žádné jejich zbytečné služby využívat nechci. Jak říkám, nějaký Live jde úplně mimo mě. Když to bez registrace nejde tak si raději koupím transfer kit a dám si to na HDD přes kabel. Gowhg..... Ale díky.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu