Kommarr Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Hledám lidi,kteří jsou stejně jako já zblázněni do hry Guitar Hero.Proto sem založil toto téma a doufám,že konečně naleznu nějaké české online hráče.Kdo paříte,ozvěte se Můj nick v PSN je: Kommarr-CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 zdar,hraju Guitar Hero Metallica,nick WESICK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Zdravím :) Nemám PS3 a jestli si nějakou konzoli budu pořizovat, tak to bude xbox :) Guitar Hero pařím na PC a mám xboxové nástroje tak proto :D ovšem kdyby byl někdo z Prahy a měl doma více nástrojů mohli bysme dát band :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 GH 3, GH 5, GH metallica - nick: playroman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matzeek Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 všechny krom Greatest Hits - nick Matzeek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xXxTAZxXx Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 nick kkuubbaas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FallenCZ1468625123 Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 Metallica , World tour :) opiacz_wrc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.