Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pár otázek před koupí Xboxu 360

Steel

Otázka

Zdravím, uvažuju o koupi Xboxu 360, ale mám pár otázek:

1) Vyplatí se investovat do nového Xbox 360 slim, nebo to vyjde tak nastejno s tim starym ?

2) Cetl jsem na internetu neco o tom, ze za rok by měl být nový Xbox, je to pravda?

3) Vyplati se do konzole dát flash? Pujdou mi pak i nějaké nejnovejsi hry? Nebo je lepsi kupovat origo ..?

4) Dá se Xbox 360 Slim flashnout?

5) Pujde mi pripojit Xbox 360 k mému iMacu normal prez HDMI ?:)

Díky za odpovedi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
zdravím, uvažuju o koupi xboxu 360, ale mám pár otázek:

1) vyplatí se investovat do nového xbox 360 slim, nebo to vyjde tak nastejno s tim starym ?

2) cetl jsem na internetu neco o tom, ze za rok by měl být nový xbox, je to pravda?

3) vyplati se do konzole dát flash? Pujdou mi pak i nějaké nejnovejsi hry? Nebo je lepsi kupovat origo ..?

4) dá se xbox 360 slim flashnout?

5) pujde mi pripojit xbox 360 k mému imacu normal prez hdmi ?:)

díky za odpovedi

1) to je jen na tobe,ale je to investice jak do auta za chvily to strati cenu :-)

2) to urcite ne,pokud myslis xbox 720

3)jakmile bude ten flash na to slimko,urcite se vyplati

4) -

5)to nevim

Odkaz ke komentáři

• 0

O CO JE LEPŠÍ XBOX SLIM ??

malinko menší

nižší spotřeba

o 2 USB víc ( celkem 5 )

optický zvukový výstup

napájení kinectu

integrované wi-fi

ochrana před přehřátím vypne xbox

Jinak na hry úplně stejný.Nový typ xboxu za rok nebude v žádném případě .Xbox premium bývá stará revize , takže ho raději nekupuj - investice do JASPERA se vyplatí . Cena se pohybuje od 3000 do 4500 - podle vybavení

Odkaz ke komentáři

• 0

Řekl bych, že to také dost záleží na tom, jestli jsi ochoten a schopen kupovat originaly nebo ne. Pokud chces hrat online a jsi schopen vyzit si s par hrama, uzit si je, dohrat je a pak pripadne vymenit ci prodat a koupit nove, da se hrat original i relativne za "par korun". Vyhoda je, že se nemusíš bat nejakych banu, resit flashe, patchovani her, problematiku ohledne ruznych ochran a boje proti piratum ze strany microsoftu apod. Zkratka mas klid. Samozrejme, ze lze hrat online i s flashem, ale musis neustale sledovat deni kolem xbox sceny a celkove je to slozitejsi, ale zase zadarmo.

V pripade originalniho hrani bych koupil slim, novy totiz sezenes pouze slimko, po jasperu bys musel sahnout v bazaru nebo inzeratu...

Odkaz ke komentáři

• 0

Já osobně mám slimko, investice nelituji. Je prý lepší hlavně co se týče chlazení a je tišší. Zda-li se vyplatí flash (který zatím nejde), netuším ale já kupuju origa přes aukro, kde se dají sehnat levně a mám klid a nemusím se bát BANU. Nový xbox do roku nebude.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu