Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 z kanady

ramirez1468626615

Otázka

Ahoj,

momentálně žiji v kanadě a uvažuji o koupi ps3. Jak jsem se jakž takž dočetl, tak po návratu do vlasti, by mi měla konzole fungovat bez problémů při hrách, ale s filmy je to horší. Kvůli kódování mi tam nepůjdou žádné filmy, které si koupím na dvd? Víte popřípadě o dalších věcech, které by mě měli po návratu překvapit. Asi se to už zde na fóru probíralo, ale nějak to nemůžu najít. Díky za odpověď. ramirez

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

taky mam ps3 slima koupil jsem ho v kanade a kanada stejne jako sever usa pouziva v el.siti 60hz

tak az ho budes chtit pouzit v čr budes muset koupit prechodku"menic napeti"220v/110v ale nazapomen na to ze menic musi mit 60hz! v cr je sit 50hz /60 hz zarizeni pripojene do 50hz site fungovat bude ale po case odejde vynutí civky!!

naopak 50hz zarizeni ,do 60hz site funguje bez problemu takze bacha na to canada a sever usa má 60hz

doporucuju prehodku: 220/110v ,60hz a minimalne 200w !!! pozor taky MAX.OUTPUT

200w je dostacujci fungovalo by to i s 80w max.output ale ta prechodka by brzo odesla respektive by se uvarila

Ahoj,

momentálně žiji v kanadě a uvažuji o koupi ps3. Jak jsem se jakž takž dočetl, tak po návratu do vlasti, by mi měla konzole fungovat bez problémů při hrách, ale s filmy je to horší. Kvůli kódování mi tam nepůjdou žádné filmy, které si koupím na dvd? Víte popřípadě o dalších věcech, které by mě měli po návratu překvapit. Asi se to už zde na fóru probíralo, ale nějak to nemůžu najít. Díky za odpověď. ramirez

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu