mendlik18 Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 ez komentáře__ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Wau, to vypadá fakt suprově, už se mooc těším :) Možná to bude lepší než GTA?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Červenec 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 mam doma Saints row 1,2 je to fakt bomba sice trochu arkádovější ale v možnostech a vlastnostech rozhodne lepší nez GTA4 (minibike,Letadla,Tuning aut,Padák,přes 200 zbraní a- tvoření vlastní postavy) =)) mohu doporučit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 men ja te nechapu todle zadne ukradene video neni a uz davno se pohybuje na netu od e3 coz jak viz uz je pomalu mesic za namy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Červenec 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Napsal sem to aby se kouklo co nejvíc lidí.....ale jinak pecka ne?? =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 No mě Saints Row 2 moc nebavilo, u GTA4 jsem vydržela dýl, ale na tohle se fakt těším :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony111468626620 Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 Dvojka mě moc nechytla ,ale tohle vypadá skvěle :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 Shanim Saints Row 2 v cestine, ale bohuzel uz se to vsude prodava v anglictine, skoda.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 O saints 3 sem tu zakladal topic ale dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červenec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 Já bych to spíš nazval herní bullshit století :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Červenec 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 Hovadina jo...ani bych neřek ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freeze Odesláno Červenec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 Takovíhle kraviny mě vůbec nebavěj, takže tohle opět obejdu obloukem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Červenec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 Saints Row 1 mě docela zklamalo, dvojku mě ani nenapadlo hrát, ale tohle možná zase vyzkouším. Mohla by to být dobrá zběsilost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červenec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 prave ze 1cka byla hrozna ale dvojka dobra! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.