Cichaczech Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Čau, zase já:D.Mám Acer Aspire Timelinex 4830TG. Problám je v tom že vůbec nevím jak přimět USB 3.0 aby fungovalo. Díky za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Mam tento model http://www.alza.cz/acer-aspire-5830tg-2414g75mnbb-timelinex-d233567.htm a USB 3.0 funguje normalne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cichaczech Odesláno Červenec 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Já zapoměl napsat že jsem přeinstaloval system.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Nejsou třeba potřeba ovladače na chipset? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cichaczech Odesláno Červenec 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Ty jsem instaloval, ale zkusím je ještě přeinstalovat. E.: Bohužel to nepomohlo :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cichaczech Odesláno Červenec 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 OK, vyřešeno - stačilo najít driver na www.station-drivers.com . Rád bych to zamkl, ale bohužel nemůžu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Cichaczech
Čau, zase já:D.Mám Acer Aspire Timelinex 4830TG. Problám je v tom že vůbec nevím jak přimět USB 3.0 aby fungovalo. Díky za každou radu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.