Jarda66 Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Nevíte někdo jak dostat mody např. na auta do GTA 4 na X-ku? Např. toto: http://www.youtube.com/watch?v=lNxl95i0fvs Hledal jsem všude možně ale moudrý jsem z toho nebyl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Nejde to. Konzole prostě není PC a jakékoli další úpravy her kromě oficiálních DLC a updatů nejsou k dispozici.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Červenec 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Když se podíváš na youtube na ta videa tak to údajně jde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Mám takej divnej pocit, že to bude FAKE tittle a gameplay je z PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Červenec 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Nevím, proto se ptám, a návodů třeba na editaci savů z x-ka v PC je tam spoustu. A i u tohoto videa je napsáno že je z xboxu 360... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Červenec 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Tady je nějaký návod... http://www.youtube.com/watch?v=TiBb8bqeJac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Já nevím, podle mě se na to už někdo ptal a zkrátka to nejde. Pokud se o tom chceš přesvědčit, není nic jendoduššího, než abys sám vyzkoušel přiložený návod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Červenec 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Proč by to nešlo? Když si prohlédneš uvedený návod tak ale zjistíš, že se musí stánout již upravené ISO s hrou tak nevidím důvod, proč by to nemělo jít. Já ale nemám flash takže mi to nepůjde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neslisim Odesláno Červenec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 jezis ten co delal to video kde ukazuje ty auta to nemuze byt na xbox360 ta grafika je hroznaa nebo to pousti na televizi z rokU 98 prijde me ze je to fake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Červenec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 Normální xboxová grafika :P :D Tohle je z xboxu, buď je to modnutý MP - což už je ale myslím patchnutý nebo to má přes JTAG jednoduše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.