Rododendron Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Občas mi přijde na PSN zpráva s aktivačním kodem na 120 dolarů s tím,že pokud tuto zprávu rozešlu dalším 20ti lidem,můžu za tyto peníze nakupovat na US store.Ten člověk se představuje jako zam.SONY.Máte s tím někdo zkušenosti?Mě se to totiž nezdá,že by mi někdo dal peníze jen tak,ale kdo ví:D:D:D. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 určitě FAKE kdyby tohle Sony dělala tak by to bylo určitě na jejich stránkách, spíš jsou to zase ty otravný zprávy kteŕ někdo zozesílá i na skypu, icq, facebooku atd. Prostě blbost tomu věřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 napis na sony podporu :D treba neco dostanes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 top ten fake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.