Chrisak Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Brej chtěl bych se zeptat ... mám Xbox 360 Arcade a mam Lite-on je možný hrát nový hry s AP25 jako je Modern Warfare 3.... a Battlefield 3, nebo třeba i Fable 3.. Prosím.. jestli se to nedá třeba nějak patchnout... nebo nějak obejit přez abgx360... Please Help! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Linuxik Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Co mas za Flash a Dashbord ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Brej chtěl bych se zeptat ... mám Xbox 360 Arcade a mam Lite-on je možný hrát nový hry s AP25 jako je Modern Warfare 3.... a Battlefield 3, nebo třeba i Fable 3.. Prosím.. jestli se to nedá třeba nějak patchnout... nebo nějak obejit přez abgx360... Please Help! nenapsal jsi důležité věci.. jaký máš flash? připojuješ konzoli na live? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chrisak Odesláno Červenec 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Konzoli na Live nepřipojuji,Dashboard mam ten nejnovější...Ale flash to netuším.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chrisak Odesláno Červenec 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Mysím že LT 1.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chrisak Odesláno Červenec 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Nebo nestačilo by jen ty hry z vyšších wawe na muj nižší wawe?.. (když už,jak zjistím můj wawe) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 vzhledem k tomu, že vyšlo update, které přehraje fw na stock (0251) (za chvíli bude obsaženo i ve hrách) doporučuju reflash na LT+ 1.9 LT 2.0 jen tak rychle nevýjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.