Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

xbox a sledovaní avi filmů offline

Otázka

Recommended Posts

• 0
Odesláno
a nesmaže mi to flash? a ješte.. zkousel sem jednu hru s AP 2.5 ale nenabehla ale jen mi zcernala obrazovka.. neoznaci to xbox na ban? muzu teda propojit xbox a pujde to bez rizik?

Jestli nemáš nejnovější FW 1.9 , tak smaže :

http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku

Takže se starým flashem to na live nejde .

Když se ukáže černá obrazovka , tak ti to xbox neflagne - proto je to takto chráněné .

V ABGX už jsou patche na FW 1.9 - jestliže jsi opatchoval a vypálil hru s AP25 nyní a máš starý flash , tak proto ti nejde spustit .

• 0
Odesláno
aha takže pro mě je hdd docela zbytečný.. :) díky

Tak to je blbost , co jsi napsal . HDD je podle mne spíše zbytečnost na ty filmy a hudbu , ale je hlavně na instalování her na něj . Tím si šetříš mechaniku , xbox je potom tichý , protože se při hraní mechanika netočí a lépe a rychleji se načítají hry a textury .

Dunky : to bylo jen upřesnění funkcí .

• 0
Odesláno
aha tak to si ho asi koupím.. protože treba kdyz jedu v GTA4 tak kolikrat jedu tak rychle že predjedu ty textury. a taky me stve ze ten xbox docela rve kdyz hraju :/ staci ten zaklad 120gb nebo mam koupit ten 250?

Já mám 20GB HDD a stačí mi, nainstaluji na něj 2 hry a to mi stačí, záleží na tobě kolik tam chceš mít nainstalovaných her.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu