havli85 Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 zdravim, mám problém s DB:2.0.13146.0, stále po mě chce update a nejde mi spustit žádná orig hra, ví někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nunina Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 tohle už se tady někde řešilo, mělo by to být špatně provedeným updatem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Řešilo se špatné update provedené z opatchované hry na nižší wave . Ale v tom případě se jedná o update na DB 12625 . Nespletl jsi si číslo DB ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havli85 Odesláno Červenec 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 číslo DB je správně opsáno přímo z Xka. nějakej návod jak to dobře updatovat? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Zkus vyčistit cache xboxu tím způsobem že při vypnutém xku zmáčkni to malé kulaté tlačítko co se používá i na spárování ovladače s xkem .Xbox zapni a tlačítko drž dokud nenaběhne celý DB . Potom si stáhni DB 13146 zde : http://support.xbox.com/cs-cz/Pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx#copy Pomocí winraru to rozbal a složku „ Systém update „ dej na flešku . Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni . Mělo by ti to nabídnout,jestli chceš update . Dej „ Y „ a update proběhne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havli85 Odesláno Červenec 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Zkus vyčistit cache xboxu tím způsobem že při vypnutém xku zmáčkni to malé kulaté tlačítko co se používá i na spárování ovladače s xkem .Xbox zapni a tlačítko drž dokud nenaběhne celý DB . Potom si stáhni DB 13146 zde :http://support.xbox.com/cs-cz/Pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx#copy Pomocí winraru to rozbal a složku „ Systém update „ dej na flešku . Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni . Mělo by ti to nabídnout,jestli chceš update . Dej „ Y „ a update proběhne . provedeno podle návodu co si mi poslal a pořád to samé při spuštění Xka to chce zase updatovat, neni tam fleska ani kabel na net. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havli85 Odesláno Červenec 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 [ATTACH=CONFIG]13202[/ATTACH] tak jsem provedl update podle navodu viz vyse, pod update me to vyzvalo nastavit Xbox Live, to jsem dal pozdeji. pote misto do dashboardu mi to vypise nasledujici chybu, viz. obrazek. kdyz restartnu Xko tak to chce znova update :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 Potom už asi zbývá jedině reklamace u MS . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havli85 Odesláno Červenec 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 do servisu na přehrání DB, nebo nějakej větší zásah? :( je lepší si preventivně nechat vyčistit laser u mech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 do servisu na přehrání DB, nebo nějakej větší zásah? :( je lepší si preventivně nechat vyčistit laser u mech? Tak to asi nemá s DB nic společného - ale oni si s tím poradí . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.