coolina Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Zdravím potřeboval bych zjistit popř. download na verzi dashboardu ,ktera rozjede hry jako je crysis 2,duke nukem atd :) diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 a máš flashnutou konzoli? jakou mas verzi flashe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 Zdravím potřeboval bych zjistit popř. download na verzi dashboardu ,ktera rozjede hry jako je crysis 2,duke nukem atd :) diky Tyto hry mají wave 11 - takže k jejich spuštění je potřeba DB 12625 . Stáhnout ho můžeš zde : http://www.uloz.to/8377972/systemupdate-12625-usb-zip Pomocí winraru to rozbal a složku „ Systém update „ dej na flešku . Flešku zastrč do vypnutého xka a xko zapni . Mělo by ti to nabídnout,jestli chceš update . Dej „ Y „ a update proběhne . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 coolina Odesláno Červenec 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 Díky moc toro ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Mám taky dotaz ohledně Dashboardu. Mohu si i já, který mám konzoli bez flashe dovolit, abych měl "Menu" poskládané takto? [ATTACH=CONFIG]13242[/ATTACH] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 cartmen to co tam mas ty .. to je "stary" NXE..., ale odpoved zni ne .. updaty se nedaj vracet :) a temata (vic jak pozadi + par ikonek) muzes menit jen u jTag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Sakra, škoda líbí se mi to víc, než to co mám já :D díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
coolina
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.