DropTheBomb Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Ahoj lidi,potřeboval bych pomoct,budu hrát COD 6 Modern Warfare 2 a stáhl jsem špatný torrent a další jsem nenašel.Chci to hrát je to mega hra jak cip.Doufam že pomůžete Potřeboval bych odkaz na torrent na stáhnutí Call Of Duty 6:Modern Warfare 2 full version,plna verze Nebo chci hrát multiplayer a pokud ktomu potřebuji ještě patch tak prosím i odkaz na stáhnutí nejnovějšího patchu. Jako kdybych tu hru koupil. Prosím o příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Červenec 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 Prosím o příspěvky (Poradte)! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony111468626620 Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 Torrent nemám, ale pokud nevadí dataport: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Červenec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2012 Mohlibyjste dát torrent??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Červenec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2012 neumíte číst pravidla chlopci!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Červenec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2012 Ale umíme pane admin :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Červenec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2012 Tak si je přečtěte znova. Tohle není warez fórum, takové věci si řešte v soukromých zprávách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Červenec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2012 Ach!DOufám že nedostanu Perma banán :oops: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Červenec 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2012 http://store.steampowered.com/app/10180/?snr=1_7_suggest__13 pojede vám to bez cracku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Červenec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2012 Jé moc díky :) Ted poletím do ameriky,abych tam vyžebral 25 USD :) Thanks :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meteleskum Odesláno Červenec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2012 Nevim co resis. Tady na foru jsou lidi, ktery prodavaj MW3 za 350,- origo. Sam jsem kupoval tri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Červenec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2012 ALe ja potřebuju MW2,1 i 3 jsem již dohrá ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Červenec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2012 Jé moc díky :) Ted poletím do ameriky,abych tam vyžebral 25 USD :) Thanks :) :D :D nehul to chlope je to Euro a stačí si to přepočítat a zaplatit převede se ti to pak do korun24.99 EUR=638.120 CZK nebo doporučuji gamestop tam to mají tuším za 400kč a je to tam v korunách ;) http://www.impulsedriven.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Červenec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2012 Hele já za hry utrácel,když jsem byl ještě malý šourmen a bylo mi 9..Ale od té doby,co jsem svému PC vdech život,tak si vydělávám pomyslné peníze ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Srpen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2012 Šourmen jsi stále... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Srpen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2012 Podívej se na sebe.ty tepelně spracované varle.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Srpen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2012 Podívej se na sebe.ty tepelně spracované varle.. to je trochu dětinské,nemyslíš?Takhle se vyjadřují malý ,,šoumeni´´ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Srpen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2012 to je trochu dětinské,nemyslíš?Takhle se vyjadřují malý ,,šoumeni´´ co by jsi po něm čekal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.