17Luki Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 Hoj, chtela jsem se zeptat... jak uz jsem tady psala, tak asi pred tydnem se mi podarilo nejak do psp dostat 6.20 pro B8 permanent. Hry z psx rozjedu ok, ale potom uz normalne ISO hry na psp ne...Kdyz jsem tam mela predtim 5.50 gen tak to slo... Tak nevim jestli neco nyni nedelam spatne...spatne nekam kopiruju nebo musim udelat slozku iso ? Vsechny hry kopiruju normalne do PSP/GAME Prosim poradte, diky moooc :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bizzi83 Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 hry pro psp musíš dávat do složky ISO přímo na kartu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 psx a homebrew do X:/psp/game a iso/cso x:/iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 17Luki Odesláno Červenec 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 Jako nevim jak to myslite..:bash: Myslite, ze mam udelat jeste slozku ISO do slozky PSP / GAME a do te game slozku ISO ? Nebo zvlast hned co dam psp k pocitaci a otevru v na plose tento pocitac/ otevru F ( jako kartu ) a hned udelat slozku ISO ? Tomu rozumim, ze :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 udělej si složku na rootu karty [Root karty je jak maš složky psp atd. prostě hnet jak zapojiš psp do pc.]. A tam vytvoř složku ISO. A do ni dej hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kouzelnik3 Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 Jako nevim jak to myslite..:bash: .... Nebo zvlast hned co dam psp k pocitaci a otevru v na plose tento pocitac/ otevru F ( jako kartu ) a hned udelat slozku ISO ? ..... Ano, přesně tam složku udělej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 Kolik dalších de.b.ilních topiků ještě založíš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 17Luki Odesláno Červenec 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 Kolik dalších de.b.ilních topiků ještě založíš?? Snad od toho tady to psp forum je ne Ty grcko...:blejt: Kdyz nevim, tak se zeptam...A jinak diky Vsem za odpovedi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 To je jasný, na tadyty chujárny na který je tu x krát odpovězeno včetně tutoriálů se číst nemusí. Přece se dotyčnej nebude ani namáhat hledat, radši rovnou založí zbytečnej topik... Když nevíš, máš hledat lemro, a né zbytečně spamovat!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
17Luki
Hoj, chtela jsem se zeptat... jak uz jsem tady psala, tak asi pred tydnem se mi podarilo nejak do psp dostat 6.20 pro B8 permanent.
Hry z psx rozjedu ok, ale potom uz normalne ISO hry na psp ne...Kdyz jsem tam mela predtim 5.50 gen tak to slo...
Tak nevim jestli neco nyni nedelam spatne...spatne nekam kopiruju nebo musim udelat slozku iso ?
Vsechny hry kopiruju normalne do PSP/GAME
Prosim poradte, diky moooc :idea:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.