snake33 Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 Ahoj všem PStrojákům:) Přemýšlím o koupi této konzole, přecházel bych z x360 a tak se chci zeptat jak je na tom ps3 a pálené hry. Něco jsem zaslechl že už jdou spouštět hry stažené z netu - je to pravda? Pokud ano, je to jen u vybraních verzí frim.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mike97 Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 Jen do fw 3,55.. Proč chceš přejít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 Pouze do FW 3.55 na vyssich nejde downgrade. Jestli chceš stazeny hry tak kupuj co nejrychleji, mam od kamose overeno ze nejspis verze 2504b maji FW3.50 takze to by jeste slo, ale cim dyl budes cekat tim mensi je pravdepodovnost mensiho FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snake33 Odesláno Červenec 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 No, přecházím protože mám Xko už 2 roky a potřebuju změnu. PS3 je více multimediální. Jinak jsem našel tohle http://ps3-jail-break.blogspot.com/, co to znamená? Pochopil jsem že je to i na verzi 3.6. Ale to je jen domněnka. Pak jsem hledal hry a někde třeba u DIRT3 (myslím) to jde spustit jen u FW 3.6.. Tak že, asi poslední hry co vydávají je jen pro nový FW. který se nedá hecknout? Obdoba Xbox 360... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
snake33
Ahoj všem PStrojákům:)
Přemýšlím o koupi této konzole, přecházel bych z x360 a tak se chci zeptat jak je na tom ps3 a pálené hry.
Něco jsem zaslechl že už jdou spouštět hry stažené z netu - je to pravda?
Pokud ano, je to jen u vybraních verzí frim.?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.