Lukasz Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 Čaute, sem tu zase a zas mám otravný a ironický dotaz. Stáhl jsem si HB LockTheFolder nastavil heslo, ale já dem... sem si nastavil který sem nikdy nepoužil takže si ho nepamatuju. Nevíte co s tím? Zkoušel jsem zkopírovat a nahradit HB ale nepomohlo to. PSP GO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marack666 Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 zkus přes recovery menu nebo vypnout natvrdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukasz Odesláno Červenec 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 nepomohlo :/ ale díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lukasz
Čaute, sem tu zase a zas mám otravný a ironický dotaz.
Stáhl jsem si HB LockTheFolder nastavil heslo, ale já dem... sem si nastavil který sem nikdy nepoužil takže si ho nepamatuju.
Nevíte co s tím? Zkoušel jsem zkopírovat a nahradit HB ale nepomohlo to.
PSP GO
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.