kgsws Odesláno Září 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 Tak je to tady, dostalo se ke mě 'náhodou' další PSP (takovej šrot) a tak sem mohl testovat proč to vlastně nejede pro víc než 2 hráče (ano ono to fakt jelo jen pro 2) no tak sem na to přišel ... a niní to 100% jede pro 3 hráče, teoreticky by mělo aji pro 4 (hexen až pro 8 ) ale to se zatím neví ... Navíc sem trochu (někomu se může zdát že hodně) přeměnil menu, a do heretica a dooma přidal volbu barvy hráče, v doomovy se dá dokonce změnit barva helmy (a tím se změní aji barva bot). Doom a Hexen má pořád chybu na konci, takže sem tam změnil funkci (místo toho aby to spadlo, tak se PSP vypne, je to rychlejší), ale v hexenovy singleplayer se to ukončí normálně ... No určitě tam sou chyby, kdyby se oběvilo BLUESCREEN, tak je tam dole takovej text: 'The offending routine may be identified with:' a sou za tím 3 čísla který začínají '0x' (sou tam aji písmena, je to v 16kové soustavě) takže ty čísla mě napište + popište kde se to přibližně stalo, pomůže mě to zpravit tu chybu ... No a tady odkazy: Hexen Heretic Doom bavte se ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 good job kg...je to i s wadama,nebo si je zas musim stahnout z tvoji stranky?;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kgsws Odesláno Září 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 good job kg...je to i s wadama,nebo si je zas musim stahnout z tvoji stranky?;) Neni to z vadama neni to legální, takže pssst a stáhni si je 'odněkud' z netu :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2007 kg,delas jakoby na tomhle foru nebyly odkazy na iso :D nejspis is vezmu irshell a prekopirujeme to na miste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.