Zavorka Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 měl bych dotaz ... nechci slyšel spekulace pouze jistou odpověď od člověka co to má ověřený jde mi o to že mám zájem koupit levně auto ročníku 97 ale ekologická daň je na to nějakých 4000,- někde jsem zaslechl že invalida je od ekologické daňe osvobozen, minimálně má nějaké slevy jde mi o to jestli se to převede na člověka který je invalida a nebude platit ekologickou dan nebo bude od ní osvobozen uplně jestli majitel po něm tu ekologickou dan bude muset zaplatit nebo ne ... je známo že ekologická daň se platí jen jednou jestli se ten převod na invalidu bere jako zaplacení ekologické daňe ... ono 4k není zas tak moc ale auto samotné vyjde na 5k (z rodiny normálně bych za něho dal minimálně 10) a invalida je taky z rodiny děkuji za odpovědi ... zdržte se prosím nadávek děkuji EDIT: omlouvám se 97 ročník je za 3000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 hele ja nevim jak je to presne tedka....a jestli to zase nemenili(znas nas stat a ty lemple tam) ale kdyz prevedes auto na nekoho kdo je ZTP(a ma ZTP) tak dan neplati...a ty si hned druhej den muzes to auto prevest na sebe(za novou registracku atd...) ale nebudes uz platit tu eko dan....teda tak to bylo leta pane 2009 :D jestli je to porad....... :/ EDIT: leta pane XX.01 2010 :D Od poplatku jsou osvobozeni žadatelé těžce tělesně postižení, kteří jsou držiteli průkazu ZTP nebo ZTP-P, dále žadatelé, u nichž k přeregistraci podle odstavce 1 dochází v důsledku nabytí a vypořádání dědictví nebo v důsledku zániku společného jmění manželů. Jinak teda jak vidis tak tohle jde :D je to jakoby ochcavka....ale co...kdo ma moznost...tak proc ne....jak se rika...kdo neokrada stat okrada rodinu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.