Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

ekologická daň pro invalidy a majetelé po nich

Zavorka

Recommended Posts

měl bych dotaz ... nechci slyšel spekulace pouze jistou odpověď od člověka co to má ověřený

jde mi o to že mám zájem koupit levně auto ročníku 97 ale ekologická daň je na to nějakých 4000,- někde jsem zaslechl že invalida je od ekologické daňe osvobozen, minimálně má nějaké slevy

jde mi o to jestli se to převede na člověka který je invalida a nebude platit ekologickou dan nebo bude od ní osvobozen uplně jestli majitel po něm tu ekologickou dan bude muset zaplatit nebo ne ... je známo že ekologická daň se platí jen jednou jestli se ten převod na invalidu bere jako zaplacení ekologické daňe ... ono 4k není zas tak moc ale auto samotné vyjde na 5k (z rodiny normálně bych za něho dal minimálně 10) a invalida je taky z rodiny

děkuji za odpovědi ... zdržte se prosím nadávek děkuji

EDIT: omlouvám se 97 ročník je za 3000,-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hele ja nevim jak je to presne tedka....a jestli to zase nemenili(znas nas stat a ty lemple tam) ale kdyz prevedes auto na nekoho kdo je ZTP(a ma ZTP) tak dan neplati...a ty si hned druhej den muzes to auto prevest na sebe(za novou registracku atd...) ale nebudes uz platit tu eko dan....teda tak to bylo leta pane 2009 :D jestli je to porad....... :/

EDIT: leta pane XX.01 2010 :D

Od poplatku jsou osvobozeni žadatelé těžce tělesně postižení, kteří jsou držiteli průkazu ZTP nebo ZTP-P, dále žadatelé, u nichž k přeregistraci podle odstavce 1 dochází v důsledku nabytí a vypořádání dědictví nebo v důsledku zániku společného jmění manželů.

Jinak teda jak vidis tak tohle jde :D je to jakoby ochcavka....ale co...kdo ma moznost...tak proc ne....jak se rika...kdo neokrada stat okrada rodinu :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu