Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP3000 brick?

Dejv

Otázka

Dostalo se mi do ruky PSP3000 a je pravděpodobně bricknuté. Chová se klasicky tak jako každé jiné bricknuté PSP (cca 20 sekund svítí zelená dioda a pak zhasne), kde u flashnutelných PSP pomůže přehrání FW.

Otázka zní jde s tim něco dělat na 3000 ? Unbrick, přehrání FW nebo tak když 3000 nejde klasicky flashovat!

EDIT: v záruce neni, na jakých psp lze použít servisní baterii také vim. Jak se to někomu povedlo přesně nevim, ale je to tak.

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Výměna základní desky, nic jiného nepomůže. Někdy minulej tejden sem četl že se nějakejm rusákům povedlo unbricknout ta-088v3, problém je v tom že (pokud jsem to dobře pochopil) se musí odpájet nand z paměťovky, přeprogramovat v nějaký šunce a zase připájet zpět, pak že lze (hodně nadneseno) provést unbrick, nicméně zatím moc neověřené a funkční jen na ta-088v3 (pokud nejde o fake, ale informace to byla celkem věrohodná), s psp 3000 nic neuděláš, jedině čekat jestli něco nevznikne i na ta-090v2 a novější

Odkaz ke komentáři

• 0

Děkuji za odpověď, myslel jsem si to ale potřeboval jsem to potvrdit. A hlavně jsem chtěl vědět zda za dobu kdy jsem tu měl poslední 3000 nevzniklo něco nového. Ale i tak s bricknutym PSP3000 jsem se setkal prvně.

Edit: Jejich tvrzení věřim, pokud se jim povede z funkčního psp zkopírovat obsah nand paměti a pak po HW zásahu přehrát nand paměť bricknutého psp je to dost reálné. (ale asi musí být stejná verze desky že..)

Odkaz ke komentáři

• 0

nevim jak to je, já to četl na pspgenu přes translator a pak na wololo foru takže nic sem se pořádně nedozvěděl ale to je fuk. Deska z 2000 do 3000 dát jde ale musí se vyměnit i displej (rozdílněj konektor a navíc jiný ovladače) + vyměnit dpad a ty druhý tlačítka (3000 má kratší konektor, ikdyž kdyby se zastrčil na správný místo a zafixoval možná by to šlo, víc jak půlku konektoru zabírá kostra, takže to by snad s trochou improvizace taky šlo, minimálně pro D-pad) + se musí vyměnit analog a dokoupit modul s jackem na sluchátka a jako třešnička na dortu upravit kryt, aby se to tam vměstnalo. Dobrá zpráva je že UMD mechaniku nabíjecí konektor a volume lištu můžeš nechat, jo a wifi anténu taky

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu