scarecrow Odesláno Červenec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 zdar stáhl sem si tuto gamesu a když ji rozbalim tak mám 2 soubory DVD_ROM a ikdyž sem zkusil vypálit oba dva tak se mi hra nezpustí pořád hlásí mixed media disc nevíte čim to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Červenec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 musis to vypalit např v IMG burnu. a tam vypaluješ ten malej soubor s koncovkou .dvd jinak vše mas napsane v topicu vše o vypalování ktery najdes v tutorialech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scarecrow Odesláno Červenec 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 používám clone na vypalování [ATTACH=CONFIG]13211[/ATTACH]vypálil sem oba dva soubory a ten první mi hodil mixed media disc druhej se ani nenačetl v mechanice ještě mě napadá projet to abgx360 brachá říká že problém je že tam není soubor dvd a pokud si pamatuju tak abgx360 ho vytvořé ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tejklin Odesláno Červenec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 abgx ti ho vytvoří, to máš pravdu. podle mě ho tam ale máš- podle obrázku. dej si ty dva rozbalene soubory do samostatne složky, projed abgx a vypal jen .dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.