T.z.V. Odesláno Červenec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 Mám problém s hrou Brothers In Arms: Road to Hill 30 na Xbox 360 Slim. Když ji dám do konzole, napíše mi to: Original Xbox Game "You need to attach an Xbox 360 Hard Drive to play original Xbox games. For more info, visit www.xbox.com/games." Mám to chápat tak, že potřebuji HDD, aby si mohl zahrát staré hry? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Červenec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 ano stare hry potrebuji emulator ktery potrebuje HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T.z.V. Odesláno Červenec 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 Takže když mám Xbox 360 Slim, tak mi to nepůjde? Není nějaká možnost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Takže když mám Xbox 360 Slim, tak mi to nepůjde? Není nějaká možnost? Půjde ti to , když budeš mít HDD a nainstaluješ si EMULÁTOR . Co na tom nechápeš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T.z.V. Odesláno Červenec 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Nevím proč bych neměl něco chápat, jen se ptám na jiný způsob. Protože mi nejde do hlavy, proč hra na Xbox 360 nejde na vše konzolích. To je jak kdybych si koupil hru na PC a po pěti letech by mi nešla, protože je stará. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Nevím proč bych neměl něco chápat, jen se ptám na jiný způsob. Protože mi nejde do hlavy, proč hra na Xbox 360 nejde na vše konzolích. To je jak kdybych si koupil hru na PC a po pěti letech by mi nešla, protože je stará. No je to tak, stále něco nechápeš... Hra, o které se tady bavíme, není na XBOX 360 ale na XBOX, tj. jeho předchozí generace. Teď už je to snad jasnější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Tady nejde jen o to že ti nejde na slimku - ona nejde ani na FAT xboxech , když není HDD a EMULÁTOR , který musí být nahraný právě na HDD , aby hry z xbox 1 šly spustit . My jsme ale mysleli , že to víš , že to není hra na xbox 360 , ale na xbox 1 !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.