snake33 Odesláno Červenec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 Ahoj všem, tak jsem se rozhodl koupit ps3: Zde jsou parametry playstation 3 vcetne dvou ovladacu ctyrech her version 3.50 74gb cena 5000 Půjde tenhle model hecknout? Musím tam nejdříve nahrát FW 3.55? Jak poznám FW a co tam musí být napsáno? Na co si dát pozor před koupí? Je cena adekvátní? Stáří modelu je prý 2 roky... [ATTACH=CONFIG]13212[/ATTACH] Předem děkuji za jakoukoli pomoc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Červenec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 jo půjde, nejdřív musíš nahrát OFW 3:55 a pak teprve CFW 3.55, dej si pozor jestli nebyla po yloidu, jestli ma neporusenou pecet. FW poznas v system seting, sytem information Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snake33 Odesláno Červenec 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 Děkuji za pomoc, teď jí mám doma a mé problémy teprve začínají. Prosím tedy o další rady. 1.Když připojím HDD (500GB) nevím kde hledat z něho data. 2. Kde najdu OFW 3:55? 3. Umí v zákaladu přehrát Divx? děkuji jó lama PS3- nevím ani jak si pustit film....Hrůza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Červenec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 1.Normalne prohlizet data nemuzes mozna tak obrazky,hudbu,videa (v XMB pod Picture,Music,Movie - nevim jak to tam je presne ) // muzes az s CFW a nahranym prohlizecem souboru je to jako Total Comander dve okna a zakladni funkce kopirovat prejmenovat apod. 2.Google it! popr ti to muzu mozna uploadnout 3.to ani CFW neupravi a teda nevim jestli jo film z dvd vlozis najedes v XMB na film polozku a das DVD disc jinak mel by si ho najit na mem webu www.psney.xservers.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snake33 Odesláno Červenec 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 Pokud je XMB to menu playstation, tak ve video nic. Nemusí se ten disk naformátovat přímo v playstation? Nevím kde bych našel nějaké info o tom disku třeba kapacita atd. Ukazuje mi to je ten co je vevnitř... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Červenec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 zapomnel jsem ze PS3 nebere NTFS ale FAT32 proto ti ho asi neukaze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snake33 Odesláno Červenec 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 Tak to je v prd...to je tím, ale co pak když budu chtít zálohovat nějaké hry, stažené z netu? Ty jsou přeci větší než 4Gb, neřeší to FW? třeba 3:55 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Červenec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 ee ono se to ripuje a pak sou soubory pod 4gb ale je jich vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snake33 Odesláno Červenec 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 Tak to je fakt hustý, opět po dvou letech začínám z ničeho. Když jsem si koupil X360 na skype mi radil asi 45 letý chlápek, jak vypálit první hru.(moc děkuji) Zase v plenkách:cry: Můžeš mi prosím dát odkaz na ten OFW 3:55, já hledám, ale bojím se abych tam nešoupl něco jiného - prostě hrůza... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Červenec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 http://www.uloz.to/9663559/ps3updat-pup a pak pokracuj tady s tim ze mam OFW 3.55 http://psney.xservers.cz/inscfw/index.html nahravani her a navod na spusteni je na www.psney.xservers.cz (muj web :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snake33 Odesláno Červenec 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 Děkuji, dám po update vědět jak to dopadlo. PS: Super web. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snake33 Odesláno Červenec 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 Tak update proběhl v pohodě, co teď dál? Jak to udělat abych mohl hrát stažené hry? PS: Půjde tam třeba tahle? Mayhem_3D_PS3-CLANDESTiNE CONSOLE :: PS3 FORMAT :: Bluray REGiON :: USA URL :: http://ps3.ign.com/objects/064/064947.html STREET :: March 22, 2011 GENRE :: Racing LANG :: English SiZE :: 34 x 50 MB METHOD :: JB ------------------------------ ten formát BR? z hdd? nebo v čem ty hry stahovat? ------------------------------------------------------------------ EDIT ------------------------------------------------------------------ Tak jsem našel tohle: [h=1]Návod: CFW WaniKoko[/h]Postup na FW 3.55 Dáme na flashku tento soubor http://www.uloz.to/7448640/ps3u.pdat-waninkoko-3-55-rar Normálně updatujeme přes system update Backup Manager se na tomto CFW používá tentohttp://download.cz.hellshare.com/rogero-manager-v7-8-roge12345-signed-for-waninkoko-cfw-3-55-pkg/2236661/ Tak to stačí udělat jako s tím update? A k čemu je a jak se používá ten Backup Manager? Po tomhle už můžu stáhnout třeba tu výše zmíněnou hru, nakopírovat na HDD/FAT32 a pařit? Asi né tak jednoduše co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 varinek Odesláno Červenec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 http://www.ps3haxcz.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snake33 Odesláno Červenec 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Dík za odkaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
snake33
Ahoj všem, tak jsem se rozhodl koupit ps3:
Zde jsou parametry
playstation 3
vcetne dvou ovladacu
ctyrech her
version 3.50
74gb
cena 5000
Půjde tenhle model hecknout?
Musím tam nejdříve nahrát FW 3.55?
Jak poznám FW a co tam musí být napsáno?
Na co si dát pozor před koupí?
Je cena adekvátní?
Stáří modelu je prý 2 roky...
[ATTACH=CONFIG]13212[/ATTACH]
Předem děkuji za jakoukoli pomoc..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.