Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Medal of Honor-trophy help

Alias/Blaze

Recommended Posts

Čus. MoH mám už asi 4 měsíce a stále se mi nedaří udělat trofej Fire Controller , ale vždy se dostanu pouze na 3.-4. streak :blejt:= http://www.ps3trophies.com/trophy/Medal-of-Honor/Multiplayer-Fire-Controller

Tak vás žádám o rady, typy, triky pro tuto trofej. Dík za pomoc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to dost individuální, záleží na tom jak hraješ, pro nejvíc lidí je to ale asi nejednodušší za snipera. Já osobně sem maximální streak dal nejčastěji v Shakihot mountains za obránce. Už si to mapu úplně nevybavuju, ale tušim že první respawn obránců je u toho spadlýho vrtulníků a druhý v takovejch skalách. A právě na těch skalách v "prvnim patře" je místo kde sež ze tří stran krytej skálou a když si stoupneš máš výhled na dvě cesty kudy budou chodit nepřátelé. Zaměř se na tu vyšší (víc nalevo) a střílej všechny příchozí. Všechny rakety házej směrem ke vraku.

Konkrétně je to na přibližně na místě jak je tak dvojka, v hornim patře. Tam už to najdeš.

[ATTACH=CONFIG]13234[/ATTACH]

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu