Alias/Blaze Odesláno Červenec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 Čus. MoH mám už asi 4 měsíce a stále se mi nedaří udělat trofej Fire Controller , ale vždy se dostanu pouze na 3.-4. streak :blejt:= http://www.ps3trophies.com/trophy/Medal-of-Honor/Multiplayer-Fire-Controller Tak vás žádám o rady, typy, triky pro tuto trofej. Dík za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 Je to dost individuální, záleží na tom jak hraješ, pro nejvíc lidí je to ale asi nejednodušší za snipera. Já osobně sem maximální streak dal nejčastěji v Shakihot mountains za obránce. Už si to mapu úplně nevybavuju, ale tušim že první respawn obránců je u toho spadlýho vrtulníků a druhý v takovejch skalách. A právě na těch skalách v "prvnim patře" je místo kde sež ze tří stran krytej skálou a když si stoupneš máš výhled na dvě cesty kudy budou chodit nepřátelé. Zaměř se na tu vyšší (víc nalevo) a střílej všechny příchozí. Všechny rakety házej směrem ke vraku. Konkrétně je to na přibližně na místě jak je tak dvojka, v hornim patře. Tam už to najdeš. [ATTACH=CONFIG]13234[/ATTACH] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Červenec 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 ok Dík zkusim btw: Nevíte jestli to jde nějak boostnout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 Zkus boosting thread na ps3trophies.org Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alias/Blaze Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Tak už to mám. Můžete lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.